Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berke ile barışı aldıklarında herkes işte böyle gençleşme lazım diyordu:) adamlar topa dokunamadan üstüne birde küme düşüyorlardı. Bu ülkede başarı gelmezse duramazsın o koltukta. Başakşehirde ilk başlarda öyle başladı sonra takım huzur evine döndü. Şimdide sıra fenerde takım tamamen toplama tecrübeli oyuncular ile oluşturuluyor ama yine babayı alacaklar. Sisteme göre oyuncu alamazlar bir sistemleri yok. Haa diyeceksiniz ki bizde çok mu var hayır yok ama mevcut hoca taraftar ve bu kenetlenme ile favori her zaman biziz. Başak ın sistemden çıkaran biziz uzay takımı beşiktaştan eser kalmadı fner zaten rakip değil emin olun 2 orta saha ile ts den başkası yaklaşmaz bu sene yine.
2 değil bir tane bile alamazlar bu gidişle fernando gider selçuk 11'e döner gidişat onu gösteriyor

Mesa tip olarak Medellin karteli gibi yav adam Narcos tan çıkıp gelmiş gibi

Devre arası herkes yerin dibine sokarken bir kaç arkadaşla burda Marcao Luyindama birbirini tamamlayan doğru ikili demiştik şimdi de Cuellar-Mesa doğru ikili diyorum ben umarım yaparız bu ikiliyi

Devre arası herkes yerin dibine sokarken bir kaç arkadaşla burda Marcao Luyindama birbirini tamamlayan doğru ikili demiştik şimdi de Cuellar-Mesa doğru ikili diyorum ben umarım yaparız bu ikiliyi
Renktaşım cuellar ı 3-4 milyona bırakmazlar daha üstünü de biz veremeyiz.

yav bunlar kim balotelli'yi alacaklar. Teklif gelse balo bunlarla dalga gecer, size para veriyim benim yakami birakin der üzerine de bir cigara yakar :cigara:
InsaAllah ama su haliyle bile ilk 3u zorlarlar

Muric

Moses Kruse Garry
Emre Transfer

Hak Transfer Serdar Transfer

Harun

Kotu kadrolari yok

Ben türkiyeden çok çok istisnaları hariç parayla oyuncu alınmasına karşıyım(irfan,yusuf,abdulkadir)ya beleşe alıcan ya da altyapıdan kendin çıkartacan.

D7RQLmHXsAEuxuM

U20 Dunya Kupasinda 4 macta 4 gol atti, 20 yasinda, burada onermistim, Ozornwafor gibi dusuk maliyetli transfer olur diye. Club Brugge Senegal liginden aldi, bonservisi 100 bin euro

Bizim Turk takimlarimiz da 30 yas ustu oyuncularin pesinden kosmaya devam etsinler, sonra da maaslari odenmedigi icin fifa'lik oluyorlar, borclar cogaliyor. Baskanlar, yonetim ve teknik heyet degisiyor ama zihniyet degismiyor maalesef.

Konuyla alakasız olabilir ama ait oldugumuz yerdeyiz :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ekli dosyalar

• 54.webp
    54.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 140
InsaAllah ama su haliyle bile ilk 3u zorlarlar

Muric

Moses Kruse Garry
Emre Transfer

Hak Transfer Serdar Transfer

Harun

Kotu kadrolari yok

Muric asla as forvet olamaz

Moses, wingback olarak yildizlasti, gercek kanat degil

Kruse, iyi transfer

Garry, vasat

Hak idare eder

Stoperler kotu

Sagbek idare eder

Kaleci kapali kutu

Son olarak transfer sezonunun başında da dedim ,yine söyleyim.her transfer dönemi 12-13 yaşındaki gibi davranmayı bi kenara bırakıp daha aklı selim ve sabırlı olun Allah aşkına transferler için.fenerbahce sacmasapan bi transfer dönemi geciriyo,1-2 transfer hariç.besiktas belirsiz.biz ise scout transferi olsun,altyapi olsun ve belki 2 haftalik süre iceriisnde yapılacak kaliteli transferler olsun bambaşka bi noktaya geleceğiz.sakin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt