Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be ne takımmışız en çöp oyuncumuzu bile her sene avrupa’da kazanan sevilla alıyor :D

Fernando bu yaşta bize para kazandırarak gitti yolu açık olsun.Ben banegayı Sevilla’nın bırakacağına inanmıyorum 32 yaşında fernandoyu transfer eden takım 31 yaşında banegayı satmaz. O yüzden orta sahaya başka adam bakalım

Fernando'nun 1 sene sonra sözleşmesi bitiyor, 32 yaşında ve istikrarı yok. 1 maç iyi 2 maç kötü. Zaten en fazla 20-25 maç oynuyor sezonda.
Böyle bir oyuncuyu 4-4,5 milyona gönderiyoruz gayet güzel bir iş.

Adam 1 sene sonra free olacaktı. Aldığı paranın hakkını bana göre tam olarak veremiyor. 4,5 bonservis 3,3'te yıllık ücreti desek 1 senelik kazancımız 8 milyon Euro.

Moderatör tarafında düzenlendi:
| Fenerbahçe, Pajtim Kasami transferi için Sion kulübüyle temasa geçti. Takımıyla bir yıllık sözleşmesi kalan 27 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu da Sarı Lacivertliler'e gelmek istiyor.

(Turkish Football)

Bu kim

mitrenga - 10.07.2019 14:30​
bos.gif

Fernando 6s´yi ileri iten güçtü. İnşallah yerine Banega´yı alırlar da Donk oynar orada.

Fernando bu yaşta bize para kazandırarak gitti yolu açık olsun.Ben banegayı Sevilla’nın bırakacağına inanmıyorum 32 yaşında fernandoyu transfer eden takım 31 yaşında banegayı satmaz. O yüzden orta sahaya başka adam bakalım

2 Secenekleri var

banega sozlesme yenileme konusuna reddetmis, eger dogruysa. mocnhi kesin satmak ister onu cunku para girecek kasaya, yoksa seneye bonservissis gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt