Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'nun son haftalardaki çıkışının tek sebebi tekrar Donk ile beraber oynatılmaya başlaması.

Fernando'dan 4,5 milyon euro kazandıysak öpüp başımızın üstüne koyalım. Adam sakatlıktan başını kaldıramıyordu. İlk sezonu hariç vasatı aşamadı.

Nagatomo neyse de, Mariano'ya da şöyle 3-4M'luk bir teklif gelse mükemmel olurdu bence. Tamam mükemmel bir oyun kurucu ve mükemmel bir oyun zekası var lakin Fernando ne kadar bitikse, Mariano ondan 2 kat bitik. Bu sene toparlar mı? Hiç ama hiç sanmıyorum.

Zaten 1 yıllık sözleşmesi kaldı. Bu gidişle Linnes formayı kapar gibime geliyor...

Fernando nun 4.5 m bonservis ile satılması çok büyük başarı. Hem 32 yaşında hemde yıllık ücreti astronomikti. Önemli olan yerine en az onun kadar kaliteli dmc almak. Bu konuda yönetim hiç güven vermiyor.

Değerini bulan herkes satılır, fernando için 4.5 iyi para. Lakin hoca bepenmiyordu falan boş laflar. Kaç defa fernandodan memnun olduğunu söyledi. Eğer çok para vermeseler hayatta bırakmazdı. Kulübün menfaati için izin verdi hoca. Ama yerini birini bulamadılarsa hiç şaşırmam. Belki de hoca topal ve donka güvenerek izin verdi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sene transfer döneminde fenerbahçeyi takip etmek daha zevkli olacak gibi

emre mor istanbula gelmiş kimin haberi vardı mesela? çok büyük ihtimal.
Emre Mor işi bir-iki saat içinde halloldu bitti. Kimse de yazmaya fırsat bulamadı.

Zaten uzasaydı, şikeciler salça olurdu.

Yine bu şekilde bittiğinde haberdar olacağımız transfler gelir.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Ancak hoca saha içi liderliğini 6 ay bu adama vermişti vazgeçtiyse demek ki hoşnut değil. Başkası yapacaktır o liderliği.

Fernando varken bile 1 6 numaraya ihtiyaç olduğunu düşünüyordum şimdi 2 6 bir 8 numara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve ligin başlamasına neredeyse 1 aylık bir süre kaldı 1.5 aydır Banega ile uğraşıyoruz transfer döneminin kapanmasına 1.5 aylık bir süre var bakalım neler olacak göreceğiz

Fernando varken bile 1 6 numaraya ihtiyaç olduğunu düşünüyordum şimdi 2 6 bir 8 numara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve ligin başlamasına neredeyse 1 aylık bir süre kaldı 1.5 aydır Banega ile uğraşıyoruz transfer döneminin kapanmasına 1.5 aylık bir süre var bakalım neler olacak göreceğiz
diagne 20 güne satılır sonrası kolay

Fernando diagne belhanda mariano nagatomo giderse
tavares guga banega scout forvet cuellar gelir

hayırlısıyla hadi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt