- 20 Mayıs 2011
- 23.393
- 10.361
- 1.873
Fernando'nun son haftalardaki çıkışının tek sebebi tekrar Donk ile beraber oynatılmaya başlaması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana öyle geliyor ki, yine adı medyada çıkmamış transferler yapacağız.
Senin beynine göre en çöp. Sevilladan bu işi daha iyi bilen dahiyane bir beyne sahipsin.Vay be ne takımmışız en çöp oyuncumuzu bile her sene avrupa’da kazanan sevilla alıyor![]()
sen başkasınHadi olum sırada mariano diagne belhanda var
Emre Mor işi bir-iki saat içinde halloldu bitti. Kimse de yazmaya fırsat bulamadı.emre mor istanbula gelmiş kimin haberi vardı mesela? çok büyük ihtimal.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Ancak hoca saha içi liderliğini 6 ay bu adama vermişti vazgeçtiyse demek ki hoşnut değil. Başkası yapacaktır o liderliği.
diagne 20 güne satılır sonrası kolayFernando varken bile 1 6 numaraya ihtiyaç olduğunu düşünüyordum şimdi 2 6 bir 8 numara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve ligin başlamasına neredeyse 1 aylık bir süre kaldı 1.5 aydır Banega ile uğraşıyoruz transfer döneminin kapanmasına 1.5 aylık bir süre var bakalım neler olacak göreceğiz
Mariano yada linnes gidecek Ömer gidecek belki belhanda gidecek onlarıda hesaba katDiagne'nin satışından gelecek bonservis parasıyla 1 santrafor, 2 orta saha, 1 yedek orta saha alınabilecek mi?
Hayretler içinde takip ediyorum senibu sene transfer döneminde fenerbahçeyi takip etmek daha zevkli olacak gibi