Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Emre bari açıklansaydı, fakat öyle birşey olacak olsaydı yollamazlardı herhalde Fernandoyuyarın sıkıntılı bi karar çıkarsa yönetim sallanırsa transfer mransfer de yapamayız he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre bari açıklansaydı, fakat öyle birşey olacak olsaydı yollamazlardı herhalde Fernandoyuyarın sıkıntılı bi karar çıkarsa yönetim sallanırsa transfer mransfer de yapamayız he
19:05'i bekliyoruzEmre KAP
Fernando KAP
Nerde bunlar

maçları tribünü bıraktık reisbizim süper kupa maçı ne zaman akhisar'la 7 ağustosta o zaman gel maç izleyelim tribünde
sen istesen de bırakamazsın tribünü reis yeni sezonda emre mor'u izlemek istersinmaçları tribünü bıraktık reis
kaliteli ve fazla zeki bi insan,takip ediyorum ara sıra yazdıklarını.söylerim
Belli oldu bu iş. Yurtiçinden Fener almaz ortasaha kaynıyor kadrosunda,bjk de para yok, futbolarena haber girdi bizimle ilgili.
birçok yasak getirildi en kötüsü de deplasman otobüsünde alkol kullanma cezasısen istesen de bırakamazsın tribünü reis yeni sezonda emre mor'u izlemek istersin
bizim Ankara otobüsünde zaten yasaktı ben bir kez gittim sonra bıraktım ama saçmalık otobüsü sen sürmeyecen ya arka koltukta zuladan çıkarıp içsen kime nebirçok yasak getirildi en kötüsü de deplasman otobüsünde alkol kullanma cezası
onun için bırakmak zorundayız..
haramilerin saltanatını bitirmeliyiz..