Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah için Kayseri 7-8e bırakırız demiş zorlayıp 5,5-6ya bitirmeye çalışsalar 3-4 yıl 8 no. açığımız kalmaz para yok falan demeyin bi banega değil tamam da genç en azından aldığın fiyata satarsın en kötü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli oldu bu iş. Yurtiçinden Fener almaz ortasaha kaynıyor kadrosunda,bjk de para yok, futbolarena haber girdi bizimle ilgili.

Hocamız sever ligden yabanco oyuncu almayı, Albayrak'ta zorluk çekmez Mensah'ı alabilir.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray asıl parayı 10 numara bölgesine harcayacak. Fatih Terim'in hedefi Alex Teixiera."

D_Hin-KXkAECPLV.jpg

harbiden mensahı alıyoduk hani ona noldu
acaba zurnaforu mensah transferinin parçası olarak mı verdiler kayseriye :unsure:

emre colagı alalımda az dönsün topla

Mensah'ı Kasımpaşa'dayken de beğeniyordum.

Geçen sene Ndiaye kiralanacağına Mensah gelsin diye yazıp durdum. Tabi dalga geçiliyordu.

Gelsin şimdi oynasın isterim fakat çok para isterler. En az 6-7 falan ister o maganda başkan.

Bizim Nijeryalı oraya gidecekse + Ömer Bayram falan verip Mensah'ı bağlamak lazım.

Gerçi adamlar fb'den Yasin'i almış Ömer'i ne yapsın.

Kaliteli oyuncu ve ilerde satabileceğimiz bir oyuncu. Yaşı 25 yaşına girecek Eylül'de.

Kayseri sanırım opsiyonu kullanıp bonservisini 3.5 milyona aldı. 5 verip kapatsak efsane olur ama zor.

Hocanın aradığı tarz bu adam. Ndiaye'den daha teknik ve oyun zekası yüksek.

Bir şekilde 5 milyon bandında onu transfer edersek sevinirim.

birçok yasak getirildi en kötüsü de deplasman otobüsünde alkol kullanma cezası
onun için bırakmak zorundayız..
haramilerin saltanatını bitirmeliyiz..
bizim Ankara otobüsünde zaten yasaktı ben bir kez gittim sonra bıraktım ama saçmalık otobüsü sen sürmeyecen ya arka koltukta zuladan çıkarıp içsen kime ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt