Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilla, Fernando'nun garanti ücretini de bize verse, bonservisi yüksek gösterip bunlara el atindan o parayi geri ödesek? FFP'den dolayi böyle seylerin aklimiza gelmesi lazim. Italyan kulüpleri ne tür dolaplar ceviriyor FFP'den yirtmak icin.
Bunun olabilmesi için o el altından yapılacak ödemenin kulüp yerine biri tarafından karşılanması gerekiyor. Bunca yıldır Galatasaray için böyle milyonlar hibe eden birini görmedim, duymadım. Albayrak filan gerektiğinde verir geri alır, hibe ederse de birkaç yüzbinden fazlası değildir. FB de olur böyle işler...

Onyekuru Feghouli Babel
Forvet

Emre Jimmy Adem
Forvet
Feghouli'yi daha cok serbest statüde, ofansif orta saha olarak kullanmamiz gerekiyor bence. Kanatta savunmasi ve genel anlamda daha hizli olan bir oyuncu almak lazim. Bu isim de Onyekuru'dur. Feghouli'nin alternatifi kolay maclarda Jimmy olabilir. Fizik gücü üst düzey olmasa da Süper Lig'e göre oyun zekasi ortalama üstü, bileklerine hakim bir oyuncu. Onun haricinde Onyekuru, Babel, Adem gibi isimleri second striker, yani gezici forvet olarak, bir nevi Necati Ates gibi kullanabiliriz. Diagne 15, Yunus 4, Belhanda 10 desek 29 milyon euroluk bir gelir elde edebiliriz gibime geliyor. Onyekuru'yu Luyindama gibi yüksek kiralama + düsük satin alma zorunlulugu ile alabiliriz. Everton'da sittin sene oynayamaz. Cocuk Fatih hocayi seviyor ve 15 gol atmis. Daha ne olsun? Hocanin Belhanda sevdasindan vazgecmesi lazim. Orta sahaya iki tane azman lazim.

A. Albayrak: Ben bir oyuncu almak için masaya oturduğumda direk o oyuncuyu istemem. Mesela Banega'yı almak istersem, gelin size Fernando'yu vereyim derim onlar kabul ederse oyuncuyu verir masadan kalkarım. Sonra da transfer sezonunu yerini dolduracak ucuz adam arayarak harcarım.

Ashghgaha :D

Alintidir

Ukraynalı bi golcü vardı, Nikolay Komlichenko. bi ara ilgileniyorduk noldu acaba o iş

Twitter'da yazan engelli kardeşimiz Emre Mor için yazdığı transfer oldu twetini silmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt