Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
sanırım palace taraftarı diagneyi hangi takımda görmek istiyorsunuz demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre dediğiniz Galatasaray'ın adı geçtiğinde "O KULÜP" diyen Emre mi?Senelerdir kendini geliştiremeyen Arabistan'da bile kadroya giremeyen Emre Çolak hani
dün ne dedim ispanya basınına inanmayın yalan fernonda mesa takası olmuycak mesa yı almıycaz demiştim ne oldu fernonda bonservisiyle satıldı haberleri cıkmaya basladı dün bana laf atanlara duyurulur biliyoruzda paylasıyoruz
Bunun olabilmesi için o el altından yapılacak ödemenin kulüp yerine biri tarafından karşılanması gerekiyor. Bunca yıldır Galatasaray için böyle milyonlar hibe eden birini görmedim, duymadım. Albayrak filan gerektiğinde verir geri alır, hibe ederse de birkaç yüzbinden fazlası değildir. FB de olur böyle işler...Sevilla, Fernando'nun garanti ücretini de bize verse, bonservisi yüksek gösterip bunlara el atindan o parayi geri ödesek? FFP'den dolayi böyle seylerin aklimiza gelmesi lazim. Italyan kulüpleri ne tür dolaplar ceviriyor FFP'den yirtmak icin.

Kjaer olayında yapmislardi bunu fenerle. Fener hala yanılmıyorsam kjaer in maasini ödüyorSevilla, Fernando'nun garanti ücretini de bize verse, bonservisi yüksek gösterip bunlara el atindan o parayi geri ödesek? FFP'den dolayi böyle seylerin aklimiza gelmesi lazim. Italyan kulüpleri ne tür dolaplar ceviriyor FFP'den yirtmak icin.
Hocam takıldım sadeceKim çakal bi görelim istersen Suat
EvlaTerim seri üzgünSparta Prag TD Vaclav Jilek: "Semih Kaya'nın kazanma mantalitesi var, doğuştan lider. Onun sahadaki rolünü geliştirmeyi düşünüyoruz ve bu sezon kesinlikle bizimle birlikte olmasını bekliyoruz."
Harika bir haberSparta Prag TD Vaclav Jilek: "Semih Kaya'nın kazanma mantalitesi var, doğuştan lider. Onun sahadaki rolünü geliştirmeyi düşünüyoruz ve bu sezon kesinlikle bizimle birlikte olmasını bekliyoruz."
I love you Jilet hocamSparta Prag TD Vaclav Jilek: "Semih Kaya'nın kazanma mantalitesi var, doğuştan lider. Onun sahadaki rolünü geliştirmeyi düşünüyoruz ve bu sezon kesinlikle bizimle birlikte olmasını bekliyoruz."