Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Ergun kim abi ? Iyi adamlari parayi basarak getiren biri. Senle ikimiz gidelim biz de o kadar maaş verelim bizde getiririz.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kadar basit mi? Cenk ergun getirdiği tüm adamlar iyi kötü iş yaptı ve bonservis kazandırıp gittiler. 2 sene şampiyon olan kadroyu kurdu. Şu an satmak istesek Belhanda, feghouili ve mariano da zarar etmeden satarız. Dönüşler iyi. Madem basit iş transfer Diagne gibi kazmaya 13 bonservis yıllık 2 de para verdik elden çıkarmaya çalışıyoruz şimdi de

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Idmandaydim gelisme varmi?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Cagne son gun 5'e itelenir
ayni gun 3 liralik santrafor 5e alinir
biz bu filmi daha once izledik
kotu sonla bitti

Evrene negatif elektrik göndermeyelim. Güzel şeyler olacak. Belki sezonda yine aptalca zorluklar yaşayacağız ama sonunda yine Boğaz Köprüsü sarı kırmızı renklerle bize selam verecek hocam.

Fernando'nun alternatifi hazırdır. Ben sanmıyorum böyle bir riske girileceğini. Belli bir aşamaya gelmiştir orta saha transferi. Bence basında adı hiç geçmeyen scout transferi yapılacak.

tutarsa iyide ya tutmazsa sampıyonlar liginde donk selçukla cıkarız bende 6 numara fernonda satılmıssa daha iyi olmalı garanti nokta atısı yapmak lazım ha cladio falcao bonservisi elindeyse al ozonwafor gibi kirala tutarsa seneye takıma dahil edersin benim fikrim bu
Bonservisi elinde diyorlar bonservis vermesinler zaten. Gerek yok o şekilde

50741
2014-2015'ten

Bize Comollinin 3 kat iyisi lazim
Comoli bana dolandirici tipinde geliyor. Bize gümüşe altin parası veren değil altini gümüş fiyatina çekmeye çalışan adamlar lazim. Adamlari sportif şekilde etkileyecek biri lazım. Bu apo falan Rafet El Roman'dan "Bana sen lazimsin" ayağı çekiyorsa topculara adamlar 2 isteyeceğine 3 ister başta. Birine muhtaç olursan senin iliğini sömürür reel hayat içinde böyle, kiz arkadaşına muhtacim sana çekersen parmağında oynatır.

luyindamanın yerine kim gelecek acaba
hic konusulmuyor ama stoper en oncelikli mevki

Comoli bana dolandirici tipinde geliyor. Bize gümüşe altin parası veren değil altini gümüş fiyatina çekmeye çalışan adamlar lazim. Adamlari sportif şekilde etkileyecek biri lazım. Bu apo falan Rafet El Roman'dan "Bana sen lazimsin" ayağı çekiyorsa topculara adamlar 2 isteyeceğine 3 ister başta. Birine muhtaç olursan senin iliğini sömürür reel hayat içinde böyle, kiz arkadaşına muhtacim sana çekersen parmağında oynatır.

PSG den ayrilan Antonio henrique icin ne dusunuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt