Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes bu sene as bek olmalı artık adam daha napsin hayvan gibi oynadı bu sene

Forvete bostanı Balotelli yıl alalım belhabda diagne satıp amartey banega yapalım mis gibi olur şunu düşünen bir yönetici yok koca kulüpte 3 maaş 3 imza ver raiolayada at 500 bin sırtında taşır baloyu

hadi bizi gectim Arda hangi yüzle bize gelecek yahu?! ne utanmaz bir herif, defol git istemiyoruz seni

bu mal gelirse tüm sinerjiyi bozar yemin ediyorum icten ice böler takimi cok eminim bundan

muhtemelen acun ve fb'nin truva ati olacak

hadi bizi gectim Arda hangi yüzle bize gelecek yahu?! ne utanmaz bir herif, defol git istemiyoruz seni

bu mal gelirse tüm sinerjiyi bozar yemin ediyorum icten ice böler takimi cok eminim bundan

muhtemelen acun ve fb'nin truva ati olacak

Arda gelsin diyordumda son 1 kaç haftadır Emre ile attığı fotosledab sonra Allah korusun diyorum.

PSG den ayrilan Antonio henrique icin ne dusunuyorsun
Porto'da cok güzel isler yaptı şampiyonlar ligi zamanlarinda kurulan kadroda emegi büyük. Ama fazla milliyetçi bir adam olduğunu düşünüyorum. Neden dersen bu son Guerreiro olaylari onun kovulmasina sebep oldu. Masaya iki adam koy biri portekizli olsun düşünmeden onu seçer diyorlar. Ha baktigin zaman adam milletine çalışıyor ama işte suan portekizde degilsin ki abicim derler adama.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rotasyona keske Mehmet Özcan-Taylan Antalyalı dan birini alıp paketlesek. İnsallah birini düşünüyorlardır oraya. Tüm sezon xelcuk hernandez çekilmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarınki davanın usül yönünden eksikler gerekçe gösterilerek ileri bir tarihe erteleneceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt