Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.702
- 14.280
- 1.498
Luyindama bin yerine Luyindama var işteluyindamanın yerine kim gelecek acaba
hic konusulmuyor ama stoper en oncelikli mevki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindama bin yerine Luyindama var işteluyindamanın yerine kim gelecek acaba
hic konusulmuyor ama stoper en oncelikli mevki
Ali Yavuz bu sezon formayı almazsa alt yapıya olan azıcık inancımı da yitireceğim!!
La bu Higuain e nolmus? 3 ayda 5 kişiyi gömmüş gibi çökmüş adamAdamda tam wonderkid tipi var. Yolu açık olsun
Abi 6 at forvetsiz oynadik yaFernando'nun alternatifi hazırdır. Ben sanmıyorum böyle bir riske girileceğini. Belli bir aşamaya gelmiştir orta saha transferi. Bence basında adı hiç geçmeyen scout transferi yapılacak.
ali yavuzun 2001 doğumlu olmadığı konusunda hemfikir miyizOynatmayacaksak kiraya verelim u19a gondermek gibi bir hata yapmayiz umarim
Real dan sonra bunu bildim bileli göbekli şişkoyduLa bu Higuain e nolmus? 3 ayda 5 kişiyi gömmüş gibi çökmüş adam
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne diyonLuyindama bin yerine Luyindama var işte
La bu Higuain e nolmus? 3 ayda 5 kişiyi gömmüş gibi çökmüş adam
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Luyindama yı nereye gönderdinde stoper ariyon diyomne diyon
Bu antalyanin koyunde buyumus bir cocuk tahminen köyde calisarak fln fizigi boyle gelismistir 2001lidir yaw en kotu 2000ali yavuzun 2001 doğumlu olmadığı konusunda hemfikir miyiz
hadi bizi gectim Arda hangi yüzle bize gelecek yahu?! ne utanmaz bir herif, defol git istemiyoruz seni
bu mal gelirse tüm sinerjiyi bozar yemin ediyorum icten ice böler takimi cok eminim bundan
muhtemelen acun ve fb'nin truva ati olacak
Porto'da cok güzel isler yaptı şampiyonlar ligi zamanlarinda kurulan kadroda emegi büyük. Ama fazla milliyetçi bir adam olduğunu düşünüyorum. Neden dersen bu son Guerreiro olaylari onun kovulmasina sebep oldu. Masaya iki adam koy biri portekizli olsun düşünmeden onu seçer diyorlar. Ha baktigin zaman adam milletine çalışıyor ama işte suan portekizde degilsin ki abicim derler adama.PSG den ayrilan Antonio henrique icin ne dusunuyorsun
Ona gıcık olmadıysan kimseye olmazsınDiagne kalmalı, nedense o adama gıcık olamadım
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi