Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre b‘yi de zamaninda adnan polat almamis

Adamin verdigi zararin haddi hesabi yok su kulübe
Niye alsın o şerefsizi? Adam milyon dolarlar edecekken 1 kuruş para kazandirmadan defolup gitti inter e. Satsak en az 10 milyon ederdi ki o zaman için büyük paraydı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne'den daha karakterli ve daha ucuzunu buldum şuan analiz ediyorum :)

Beyaz sağ bek mi dedi biri?
Pardon?
SAVE_20190711_011112.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Banega yattı ise başkasını bulsunlar acil şekilde. Banega çok iyi oyuncu da başka oyuncularda mevcut bu dünyada herhalde benzer seviyede.

Takımın en önemli mevkilerinden birisi takım oyunu adına yapılması ilk transfer olmalıydı ya neyse...

Beyler bu fener borç içinde değil mi? Bu kadar transfer parasını nereden buluyorlar?

Niye hakkı değilmiş birader.
Kac maçta sırtladı bizi sayıyım mı?
Selçuk 3 milyon alırken 10 kat daha faydalı olmus adam neden daha az paraya oynuyor.
Nasıl bakış açısı bu kardeşim.
Feghouli ve Belhanda neden bu adamdan fazla alıyordu.
Senin gibilere Diagne müstehak.
Al turşusunu kur.

Sözleşmeye imza atmasaydı o zaman. Az gol atsa indirime mi gidecekti? Selçuk'a göre maaşlar düzenlencekse tabanın Selçuk kadar alması lazım, bir yanlış yapıldı diye devam ettirmek manasız. Ne feghouli ne belhanda gomis'ten fazla almıyordu. Feghouli ve belhanda gomis'in 29 gole ulaşmasında büyük paya sahipler. Sen takım arkadaslarını ezip en başta imzaladıgın sözleşmenin dışına cıkmak istersen seni sepetlerler böyle. Diagne gelmesin diyenlerdenim ben. Bi de gomis kaç maçta kurtardı lütfen say.
Üsluba da dikkat

Diagne'den ucuz ve mentali daha iyi 13 e Diagne gitsin 4'e alırız bunu yedeğe kovalasak

Sözleşmeye imza atmasaydı o zaman. Az gol atsa indirime mi gidecekti? Selçuk'a göre maaşlar düzenlencekse tabanın Selçuk kadar alması lazım, bir yanlış yapıldı diye devam ettirmek manasız. Ne feghouli ne belhanda gomis'ten fazla almıyordu. Feghouli ve belhanda gomis'in 29 gole ulaşmasında büyük paya sahipler. Sen takım arkadaslarını ezip en başta imzaladıgın sözleşmenin dışına cıkmak istersen seni sepetlerler böyle. Diagne gelmesin diyenlerdenim ben. Bi de gomis kaç maçta kurtardı lütfen say.
Üsluba da dikkat
Kusura bakma Belhanda ve Feghouli'den üç kat daha fazla katkı vermiş bir adamı seninle tartışamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt