Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu beşiktaş alıcak.
Bizimkiler niye ilgilenmiyor. Luyindama ve Marcao'nun alternatifi an itibariyle Ahmet Calik... bize yerli stoper lazim.
Dünya futbolunda her sene sözleşme yenileyen birçok yıldız isim var.Sözleşmeye imza atmasaydı o zaman. Az gol atsa indirime mi gidecekti? Selçuk'a göre maaşlar düzenlencekse tabanın Selçuk kadar alması lazım, bir yanlış yapıldı diye devam ettirmek manasız. Ne feghouli ne belhanda gomis'ten fazla almıyordu. Feghouli ve belhanda gomis'in 29 gole ulaşmasında büyük paya sahipler. Sen takım arkadaslarını ezip en başta imzaladıgın sözleşmenin dışına cıkmak istersen seni sepetlerler böyle. Diagne gelmesin diyenlerdenim ben. Bi de gomis kaç maçta kurtardı lütfen say.
Üsluba da dikkat
daha cok borcBeyler bu fener borç içinde değil mi? Bu kadar transfer parasını nereden buluyorlar?
Fakir Lukakusuydu der ağlarızDiagne Premier Lige gitti diyelim. Bi 25 golde orada atoyormuş![]()
Fm 12 falandı galiba Burak'ı 300 bin euroya Leicester City'e satmıştım. 28 golle Premier Lig gol kralı olmuştu. O günden beri fm oynamıyorum.Diagne Premier Lige gitti diyelim. Bi 25 golde orada atoyormuş![]()
Motivos fln diyor sevilla diyor zictik
Yok be hocam. Zaten 3.350 alıyordu, 2.5 da imza parası. Daha ne verecektik ki? Bu olay olmasa bile benim icin gomis yetersizdi şl için. Ama yerine daha yetersizleri geldi o konuda haklısınDünya futbolunda her sene sözleşme yenileyen birçok yıldız isim var.
Performans artarsa yenilenebilir bu kadar basit.
Sen Galatasaray'sın gücünü korumak zorundasın.
Bak simdi 13 milyon Euro zarardasn.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beşiktaş dorukhan’ı satacak galiba. Eli yüzü düzgün topçularından biriydi. Kadroyu iyice boşaltıyorlar. kimyası bozulmuştur apo’nun
[/QUOT
Sebrstian Perez diye bir sağ bekimiz vardı ayrıca cap önde vardibencede ama beyaz sağ bek gelmedi aklıma