Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmeye imza atmasaydı o zaman. Az gol atsa indirime mi gidecekti? Selçuk'a göre maaşlar düzenlencekse tabanın Selçuk kadar alması lazım, bir yanlış yapıldı diye devam ettirmek manasız. Ne feghouli ne belhanda gomis'ten fazla almıyordu. Feghouli ve belhanda gomis'in 29 gole ulaşmasında büyük paya sahipler. Sen takım arkadaslarını ezip en başta imzaladıgın sözleşmenin dışına cıkmak istersen seni sepetlerler böyle. Diagne gelmesin diyenlerdenim ben. Bi de gomis kaç maçta kurtardı lütfen say.
Üsluba da dikkat
Dünya futbolunda her sene sözleşme yenileyen birçok yıldız isim var.
Performans artarsa yenilenebilir bu kadar basit.
Sen Galatasaray'sın gücünü korumak zorundasın.
Bak simdi 13 milyon Euro zarardasn.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nuri şahin hakan calhanoğlu ve simdide deniz türüç bu futbolcular gercekten iyi futbolcular mı ya bana hiçbir zaman iyi gelmiyor ben mi göremiyorum bunlardaki cevheri anlamıyorum ki:)

Dünya futbolunda her sene sözleşme yenileyen birçok yıldız isim var.
Performans artarsa yenilenebilir bu kadar basit.
Sen Galatasaray'sın gücünü korumak zorundasın.
Bak simdi 13 milyon Euro zarardasn.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok be hocam. Zaten 3.350 alıyordu, 2.5 da imza parası. Daha ne verecektik ki? Bu olay olmasa bile benim icin gomis yetersizdi şl için. Ama yerine daha yetersizleri geldi o konuda haklısın

Ben yatıyorum beyler şu Nsame'yi bir izleyin ben beğendim son senesi 4e bırakırlar bence.

Beşiktaş dorukhan’ı satacak galiba. Eli yüzü düzgün topçularından biriydi. Kadroyu iyice boşaltıyorlar. kimyası bozulmuştur apo’nun :)
[/QUOT

karakuşların kasasında kuruş kalmamış. 2,5 milyar borcu varmış..borç yapılandırması için bankaya başvurmuş.. 1,5 milyar için yapılandırma istemiş. banka sadece 250 milyon için yapılandırmayı kabul etmiş. TYLER BOLD ile sözleşme imzalamak için bankadan para gelmesini bekliyormuş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt