Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasaha ikilisini bilmem ama defansif ortasaha kesinlikle genç ve hırslı olmalı bana kalırsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktas. Gercekten helal olsun sana. Bu renklere onem verdigini ve forumdan kopmak istemedigini en guzel sekilde gosteriyorsun. Nezaman senin adini görsem cezadan yeni geri dönmüş oluyorsun :D Ben bukadar ceza yesem bıkardım galiba :D
Bıktım zaten önceden günde 30-40 mesaj atarken 2-3 tane yazıyorum. O da tanıdığım kişilere takılma amaçlı. Bana ceza verirken en üstten veriyorlar genelde. İnan ki en en son ki 10 günlük cezada en ufak argo kelime bile kullanmamıştım. Modun birini kaynaksız haber paylaşma diye uyardığım için 10 gün patlattılar.

Oradan bagimsiz, 1,5 ay gecti 5 transfer lazim.

Başkan geçen sene demişti, geçmiş yönetimin pisliği yüzünden elimiz kolumuz bağlı. Uefadan cezayı yırttık yalvar yakar. Transfer konusunda çok titiz çalışmamız gerekiyor.

Ha kabul, sezon başı forvetsiz kalmamız büyük hata ve yönetimin acemiliği. Ama giden Gomis’in gidişi Dursun ve ekürisinin Gomise verdiği sözler ve vaadlerin sonucu. Yetişmeyen Grosskreutz fakslarınıda vs. unutmadık.

Benim gözümde yönetimin kredisi var, kamp’a şuana kadar baya yeni adam yetişti, bu bir ilk zaten. Devamıda gelir renkdaşım, sabırla bekleyelim.. o kadar krediyi hak ettiler 1,5 sezonda

Yeni Marcao ve Luyindama bulamıyorsan, Onyekuru bulacaksın orta sahaya en kötü ihtimal böyle olmalı.

Bıktım zaten önceden günde 30-40 mesaj atarken 2-3 tane yazıyorum. O da tanıdığım kişilere takılma amaçlı. Bana ceza verirken en üstten veriyorlar genelde. İnan ki en en son ki 10 günlük cezada en ufak argo kelime bile kullanmamıştım. Modun birini kaynaksız haber paylaşma diye uyardığım için 10 gün patlattılar.
Haberi sen mi yapmıştın, paylasiyosan kaynagi da yazaydin

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Twitterden

2 yıldır yönetimdesiniz. Kemerburgaz tesisleri noldu ? Teknokent projesi nerde ? 1 tane yıldız yabanci alinabildi mi ? Bahsedilen tüzük değişikliği konusu noldu ? Mecidiyekoy'deki otel ne durumda ? GS basketbol salonu niye başlamadi ? Hep boş laf yapılıyor.

avusturya'ya kamp yapmya gidiyoruz neden o ligtende oyuncu bakmıyoruz acaba bakmalıyız bence

fernando kesin gitti mi?

Renktas. Gercekten helal olsun sana. Bu renklere onem verdigini ve forumdan kopmak istemedigini en guzel sekilde gosteriyorsun. Nezaman senin adini görsem cezadan yeni geri dönmüş oluyorsun :D Ben bukadar ceza yesem bıkardım galiba :D
Argo ve küfürsüz nasıl bu kadar ceza yiyiyor diye bir scout araştırması talep ediyorum.

futbol, transfer falan en nihayetinde keyif işi. Radja Nainggolan'ın eşinin kanser olduğu açıklanmış üzüldüm. geçmiş olsun.

Zamanında dorukhan ve abdulkadir parmak ya da okay yokuşlu alt liglerde oynarken alabilseydik hem olası yerli kuralına kafaya takmaz hem de 10 senemizi kurtarırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt