Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.493
- 4.087
- 1.723
ulan hazırlıksız yakalandım. ahaajajaaja
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bıktım zaten önceden günde 30-40 mesaj atarken 2-3 tane yazıyorum. O da tanıdığım kişilere takılma amaçlı. Bana ceza verirken en üstten veriyorlar genelde. İnan ki en en son ki 10 günlük cezada en ufak argo kelime bile kullanmamıştım. Modun birini kaynaksız haber paylaşma diye uyardığım için 10 gün patlattılar.Renktas. Gercekten helal olsun sana. Bu renklere onem verdigini ve forumdan kopmak istemedigini en guzel sekilde gosteriyorsun. Nezaman senin adini görsem cezadan yeni geri dönmüş oluyorsunBen bukadar ceza yesem bıkardım galiba
![]()
ulan hazırlıksız yakalandım. ahaajajaaja
Oradan bagimsiz, 1,5 ay gecti 5 transfer lazim.
Haberi sen mi yapmıştın, paylasiyosan kaynagi da yazaydinBıktım zaten önceden günde 30-40 mesaj atarken 2-3 tane yazıyorum. O da tanıdığım kişilere takılma amaçlı. Bana ceza verirken en üstten veriyorlar genelde. İnan ki en en son ki 10 günlük cezada en ufak argo kelime bile kullanmamıştım. Modun birini kaynaksız haber paylaşma diye uyardığım için 10 gün patlattılar.

Argo ve küfürsüz nasıl bu kadar ceza yiyiyor diye bir scout araştırması talep ediyorum.Renktas. Gercekten helal olsun sana. Bu renklere onem verdigini ve forumdan kopmak istemedigini en guzel sekilde gosteriyorsun. Nezaman senin adini görsem cezadan yeni geri dönmüş oluyorsunBen bukadar ceza yesem bıkardım galiba
![]()
Gitti reis kap bildirimi geldi.fernando kesin gitti mi?