Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.989
- 10.809
- 2.838
onyekurunun kiralama ücreti yüksek olacak ve opsiyon olmayacaksa kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir daha yalan söyleme çünkü inanırım
Seni konudan attim simdilik. Once benim soruma cevap vereceksin ve kaynagini yonetimle paslasmalisin. Ondan sonra gerektiginde tekrar cezani kaldiririm.emre mor için yusuf erdoğan bekletildi su anda da vazgecildi duyduguma gore yusuf erdoğanla kasımpasa ilgileniyor .kanatlara bir de onyekuruyu tekrar kiralamak için ugrasıyoruz onyekuruda bizi istiyor evertona baskı yapıyoruz kiralamak için olacak insallah yalnız kiralama ücreti gecen seneye göre yuksek olacak.
Dayi sen ne anlatıyorsun yawemre mor için yusuf erdoğan bekletildi su anda da vazgecildi duyduguma gore yusuf erdoğanla kasımpasa ilgileniyor .kanatlara bir de onyekuruyu tekrar kiralamak için ugrasıyoruz onyekuruda bizi istiyor evertona baskı yapıyoruz kiralamak için olacak insallah yalnız kiralama ücreti gecen seneye göre yuksek olacak.
bir futbolcuyla ilgili haber çıktığında ilk yaptığın şey ne youtube skills aratmak değil miDaha 20 mesaj atmışsın adetten olduğunu nerden biliyorsun?
Yoo fm profiline bakmakbir futbolcuyla ilgili haber çıktığında ilk yaptığın şey ne youtube skills aratmak değil mi
Dayi sen ne anlatıyorsun yaw
Abi adamı savunmuyorum da burda kaynaklık bişey yok ki. Twitter'da gazetelerde günlerdir yazılan şeyi burda özet geçiyorSeni konudan attim simdilik. Once benim soruma cevap vereceksin ve kaynagini yonetimle paslasmalisin. Ondan sonra gerektiginde tekrar cezani kaldiririm.
Aynen bu bilgileri herkes okuyup ogrenebilir zaten, boyle bilinmeyen seyleri biliyormus gibi gezinmesin ortada. Ben guzel haberler getirdim diyorsa bunun bir ciddi kaynagi olmali yoksa herkes atip tutar, en kolay is zaten.Abi adamı savunmuyorum da burda kaynaklık bişey yok ki. Twitter'da gazetelerde günlerdir yazılan şeyi burda özet geçiyor
Ben Stariç'i istiyorum ŞL için dehşet olur...fatih hocam nesteri vurmus kimseye spoiler izni yok, ardARDA bombalari patlatiyoruz beylerrrrr
Kolpa olduğu buradan belli.o kdr şey yazmış ama Arda ismi hiç geçmemiş.