Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekurunun kiralama ücreti yüksek olacak ve opsiyon olmayacaksa kalsın

emre mor için yusuf erdoğan bekletildi su anda da vazgecildi duyduguma gore yusuf erdoğanla kasımpasa ilgileniyor .kanatlara bir de onyekuruyu tekrar kiralamak için ugrasıyoruz onyekuruda bizi istiyor evertona baskı yapıyoruz kiralamak için olacak insallah yalnız kiralama ücreti gecen seneye göre yuksek olacak.
Seni konudan attim simdilik. Once benim soruma cevap vereceksin ve kaynagini yonetimle paslasmalisin. Ondan sonra gerektiginde tekrar cezani kaldiririm.

emre mor için yusuf erdoğan bekletildi su anda da vazgecildi duyduguma gore yusuf erdoğanla kasımpasa ilgileniyor .kanatlara bir de onyekuruyu tekrar kiralamak için ugrasıyoruz onyekuruda bizi istiyor evertona baskı yapıyoruz kiralamak için olacak insallah yalnız kiralama ücreti gecen seneye göre yuksek olacak.
Dayi sen ne anlatıyorsun yaw

Emre Mor futbol oynamaya gelirse bu ligin icinden gecer.. emre moru cok izledim Nordsjælland stadinda. Cok yetenekli.

ama cok disiplinsiz, Lyngby alt yapisinda oynuyordu u17 macinda, 4-1 kazaniyorlar, emre hattrick yapmisti, dakika 80 oyundan alindi, teknik heyete Ana avrat kufur etti ve tükürdü, Nordsjælland hemen lyngbyden kapti emreyi Adam yapariz diye. Cok problemli birisi

Emre mor gelmiş.guzel haber.banegaya da monchi izin vermiş diyollar.ne guzelllll

Emre morun yeteneği bu lige fazla

Seni konudan attim simdilik. Once benim soruma cevap vereceksin ve kaynagini yonetimle paslasmalisin. Ondan sonra gerektiginde tekrar cezani kaldiririm.
Abi adamı savunmuyorum da burda kaynaklık bişey yok ki. Twitter'da gazetelerde günlerdir yazılan şeyi burda özet geçiyor

Dortmund gibi yüksek para ödense kayıp riski olurdu ama şu halde kimseye atarı olmaz. Kendi hikayesini yazacak..

Abi adamı savunmuyorum da burda kaynaklık bişey yok ki. Twitter'da gazetelerde günlerdir yazılan şeyi burda özet geçiyor
Aynen bu bilgileri herkes okuyup ogrenebilir zaten, boyle bilinmeyen seyleri biliyormus gibi gezinmesin ortada. Ben guzel haberler getirdim diyorsa bunun bir ciddi kaynagi olmali yoksa herkes atip tutar, en kolay is zaten.

Emre Mor 1 M Kira ve 8 M Opsiyon ile gelsin yoksa alınmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt