Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.496
- 8.861
- 1.698
Hala bi umut dimiSevilla kamp listesi bugün mü açıklanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala bi umut dimiSevilla kamp listesi bugün mü açıklanıyor
Şu an tek umudum bugeçen sezon hiç bir yerde onyekurunun adı geçmedi ters köşe yaptılar belkide yine öyle birşeyler olabilir.
Bu Cuelar tek yönlü oyuncu ise neden olmayan paramızı saçıyoruz, oyunun tek yönünü oynayabilen milyon tane topçu var yani tek artısı genç olması mı bu mudur?
Demin videosunu izledim, TS store'da forma satiyorlar futbolcular ile birlikte. Cok iyi bir diksiyonu ve konusma tarzi ver. Gerektiginde güler yüzlü gerektiginde sert olabiliyor. Bence önemli bir kabiliyet. finansal acidan da baya rahatlatti ts'yi.Demeç vermeyi bırakıp, sessizce başkanlık yapsa cidden öyle.
Abi cuellari alamayiz zaten rahat ol. Adam gelse orta sahamizi elini kolunu sallayarak kimse geçemez göreceksin.Bu Cuelar tek yönlü oyuncu ise neden olmayan paramızı saçıyoruz, oyunun tek yönünü oynayabilen milyon tane topçu var yani tek artısı genç olması mı bu mudur?
Aynen. O görüntüyü bende izledim. Teknik heyet ve futbolcular başkanlarına jest yapma adına 2261 adet forma almışlardı sanırım.Demin videosunu izledim, TS store'da forma satiyorlar futbolcular ile birlikte. Cok iyi bir diksiyonu ve konusma tarzi ver. Gerektiginde güler yüzlü gerektiginde sert olabiliyor. Bence önemli bir kabiliyet. finansal acidan da baya rahatlatti ts'yi.
lakin ft ile hic anlasamazdi bence cünkü ft üzerinde bir otorite kabul etmeyen biri![]()
Feghouliyi satmissin ama ondan bağımsız olarak cok iyi kadro renktaş-------------------------Muslera-------------------------
---Linnes-----Luyindama-----Marcao----Nagatomo---
-------------------------Cuellar---------------------------
----------------Banega------------Belhanda-------------
----Onyekuru----------------------------------Babel-----
-----------------------Leblebici---------------------------