Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Bir hain diğerini takipten çıkmış ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bafetimbi Gomis, Twitter hesabından Garry Rodrigues'i takipten çıkardı.
tabi, bazen itici de gelebiliyor baskanlar ama bu camialarina yaranmak icin ve genel bir tarz degilse fazla ciddiye almam.Aynen. O görüntüyü bende izledim. Teknik heyet ve futbolcular başkanlarına jest yapma adına 2261 adet forma almışlardı sanırım.Adam işi biliyo, yöneticilik kabiliyeti var ama zaman zaman yaptığı açıklamalar irite edici.
Garry saniirim 200 bin takipci kaybetmis fb dedikodularindan sonra, bir tane caps dolasiyordu forumda bununla ilgiliBafetimbi Gomis, Twitter hesabından Garry Rodrigues'i takipten çıkardı.

en azından forvetimiz var ama orta sahamız yok resmenBöyle giderse yeni sezonda da forvetimiz Diagne olacak![]()
Nakamba'nın bonservisini alıp Adrien Silva'yı kiralasak bence orta saha sıkıntımızı çözerizen azından forvetimiz var ama orta sahamız yok resmen
2 milyon istedi Eskişehir diyorlardı(euro)Eskisehirsporlu mehmet özcanı da almaya çalışsak keşke. Riske değer.
Adam ya adamBafetimbi Gomis, Twitter hesabından Garry Rodrigues'i takipten çıkardı.
Ewt bende bunu cok mrk ediyorum rts. Bize 4 ya da 5 tane adam lazim ve bunlardan 3ü üst düzey olmalı.
Apo gozumun onune geldikce 5 vasat adam alacaz galiba diyorum.
O dglde turkiyeden bize kazik sokan 1 anadolu takimi olmadı şuana kdr. Ilginç
Feghouliyi satmissin ama ondan bağımsız olarak cok iyi kadro renktaş![]()
Fatih Terim yazmak zor mu geliyor?Neden antu ağzıyla konuşuyorsun hocam?Demin videosunu izledim, TS store'da forma satiyorlar futbolcular ile birlikte. Cok iyi bir diksiyonu ve konusma tarzi ver. Gerektiginde güler yüzlü gerektiginde sert olabiliyor. Bence önemli bir kabiliyet. finansal acidan da baya rahatlatti ts'yi.
lakin ft ile hic anlasamazdi bence cünkü ft üzerinde bir otorite kabul etmeyen biri![]()