Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. O görüntüyü bende izledim. Teknik heyet ve futbolcular başkanlarına jest yapma adına 2261 adet forma almışlardı sanırım. :) Adam işi biliyo, yöneticilik kabiliyeti var ama zaman zaman yaptığı açıklamalar irite edici.
tabi, bazen itici de gelebiliyor baskanlar ama bu camialarina yaranmak icin ve genel bir tarz degilse fazla ciddiye almam.

özellikle sikecilere laf sokmasi efsaneydi yalniz videoda :)

Cuellar nasil tek yönlü oluyor yaw. 4 sene 10 oynattiğimiz Sneijder yarisi kadar adam geçemiyor/çalım atamıyordu.

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
A.Silva-Nakamba
Belhanda
Feghouli-Diagne-Babel

Diagne satılmazsa şöyle bir şey olur seneye kadro planımız, Fernando'dan sonra Linnes&Yunus ikilisinin satışı gündeme gelebilir Nakamba'nın bonservisi alınır ve Adrien Silva kiralanır

En maliyetsiz böyle halledebiliriz, tabii Diagne'yi satmayı başarabilirsek daha doğru düzgün bir kadro planlaması yapabiliriz

O değilde 2019/20 şampiyonluk kutlamalarımıza Hadise gelmeli.

Nisan ayında Ampomah'a 3,5 milyon civarına gider dedik,4 milyona Düsseldorf aldı herifi

Babel'e 2,5 milyon imza parası verene kadar bu yardırıp giden adamı almalıydık.Büyük hata ettik zaman içerisinde hatamızı anlarız

Bonservis konusu cidden sıkıntı gerçi ffp olmasa bile biz yine almazdık bu adamı

Florian Ayé - Oyuncu profili 19/20 Adamların 2 milyon euroya aldığı topçuya bak > Lig 2 38 maç 18 gol 4 asist

en azından forvetimiz var ama orta sahamız yok resmen
Nakamba'nın bonservisini alıp Adrien Silva'yı kiralasak bence orta saha sıkıntımızı çözeriz

222994.png
-
184826.png

Banega'nın olmayacağı bu saatten sonra belli bence gelecek olsa şimdiye kadar gelirdi

Ewt bende bunu cok mrk ediyorum rts. Bize 4 ya da 5 tane adam lazim ve bunlardan 3ü üst düzey olmalı.

Apo gozumun onune geldikce 5 vasat adam alacaz galiba diyorum.

O dglde turkiyeden bize kazik sokan 1 anadolu takimi olmadı şuana kdr. Ilginç

Cok haklisin.. Kalite bakimindan cok dustuk suana kadar. En kolay Emre transferini bile zora sokma durumuna gelmisiz. Akil alir gibi degil.

Son günlere gelince taraftarinda gaziyla yonetim heyecan yapip yine anadolu takimlarini zengin etmeye baslar diye korkuyorum renktas..

Demin videosunu izledim, TS store'da forma satiyorlar futbolcular ile birlikte. Cok iyi bir diksiyonu ve konusma tarzi ver. Gerektiginde güler yüzlü gerektiginde sert olabiliyor. Bence önemli bir kabiliyet. finansal acidan da baya rahatlatti ts'yi.

lakin ft ile hic anlasamazdi bence cünkü ft üzerinde bir otorite kabul etmeyen biri :)
Fatih Terim yazmak zor mu geliyor?Neden antu ağzıyla konuşuyorsun hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt