Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir facebook adresinden gördüm güya Delph İstanbul'a gelmiş bizim için. Var mıdır aslı astarı sizce ?

foto eski mi degil mi bilmiyorum ama haber güncel, dün cikmis, baskan kendi acikladi kap gelecek diye eger bu sefer de patlarsa kimse ciddiye almaz cengiz'i
haberin güncelliği için düşüncem şudur:
Son 1 ayda çıkan haberlere dikkatli bakın, son örneği bugün milliyetteydi. "Galatasaray'da 33 milyon euroluk hüsran" diye(eren gibi transferleri satamamışız diye) aynı gazetede fenerle ilgili haberlere bakın. Yahut transfer programlarında kruseye ne kadar vereceklerini tartışan gördünüz mü?(ki bonuslarla 6 milyon'u bulacağı söylentisi var) yada "uefa cezası kapıda" , "kruse istanbul geceleri için heyecanlı" gibi bir başlık var mı?

kısacası yönetime ve FT'e baskı oluşturarak "alelacele ve plansızca transfer yapılsın yada yapamasınlar" amacını güdüyorlar.
ben taraftarın buna çanak tutmasını kabul etmiyorum. Diagne'yi yerin dibine soktuk ama vedat'tan 2 gömlek üstün gitmezse bile 3-4 nokta atışı transfer ile yine şampiyon oluruz.

Alması kadar satmasını da öğrenmeliyiz gibi bir şey demişti hoca. Biz ikisini de yapamıyoruz.

İkisi de değilim, merak ettim sadece.
Ukala tavırları hoşuma gitmedi. Ft ve gs kısaltmaları tepkimi çekti. Yazma dedim. İstediğim gibi yazarım ft yi dedi. Neyse arkadaş sanırım sorunlu. engeli basıyorum. Yoksa kötü bir kelime söylemek zorunda kalacağım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mensahin opsiyonu yoktu. Madem alacaktik gidip atleticodan alsaydik. Kaldi ki mensah yetersiz

Galatasaray, Fernando Reges’in gidişi sonrası Bernard Mensah için Kayserispor’a resmi kiralama teklifi yaptı. (via: @sporcope)

bugünkü haberde biraz daha olumlu konusmuslar.

Mor, kulüp yetkililerinden özür dileyip, bizde oynamak icin ricada bulanacakmis.

her ne olursa olsun, bu gelisme ile yine ellerine yüzlerine bulastirdilar bu transferi de

bunu bile zor yapanlardan artik ümidimi kestim

S400 bile gelmiş yav insan bir orta saha getiremez mi? Bu yönetim bu taraftarı haketmiyor kim ne derse desin. 6 kez kadro dışı kalmış emre bile çok dilleniyor gidip alıp geleceksin kardeşim sorun varsa bunu kimse bilmeyecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt