- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
Aynilar ama Mensah ayagina daha hakim bir oyuncu. Yanlis transfer olmaz.ndiayeyi beğenmeyip mensahı istemek ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynilar ama Mensah ayagina daha hakim bir oyuncu. Yanlis transfer olmaz.ndiayeyi beğenmeyip mensahı istemek ?
Mensah gelsin.Galatasaray, Fernando Reges’in gidişi sonrası Bernard Mensah için Kayserispor’a resmi kiralama teklifi yaptı. (via: @sporcope)
vardı opsiyonu Kayserinin.Mensahin opsiyonu yoktu. Madem alacaktik gidip atleticodan alsaydik. Kaldi ki mensah yetersiz
Yiğidim 800 mesajınla herkese kuş diyorsun seni tanımak isterimModlar bu civcivi burdan alın yoksa elimden bi kaza çıkacak.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seks dolu bir kadro.M3nsah ---- Okay ------ Banega
yeahhhh
üyelik tarihi ve mesaj sayina bakilirsa ya kussun ya da fake hesapsin, hangisi acabaModlar bu civcivi burdan alın yoksa elimden bi kaza çıkacak.
eyvallah mod'um :kırmızıkalp:Yiğidim 800 mesajınla herkese kuş diyorsun seni tanımak isterim
Arda yerine sen oyna formanı bile alırım.Arda Turan hakkında görüşlerim sabit. Eğer Atletico Madridin en iyi oyuncusu ve 35 milyon euroya Barcelonaya transfer yapabilmiş Yıldız Arda Turan olarak gelecekse Feghouli ile ikisi bir sürü maç alırlar.
Ama Arda öyle karaktersizlikler yaptı ve kendine öyle ihanet ettiki böyle gelmeyeceğinden eminim. Hayırlısı olsun. Hocanın kararı önemli. Ekli dosyayı görüntüle 50839
Mensah gelsin.
Bence 11 için alınmıyor renktaş. Okay ciddi düşünülüyor olabilir. çünkü celta geçen yıl son haftalarda küme düşmekten kurtuldular. Okay'ın oynadığı bölge çok önemli. O bölgeye başka oyuncu düşünüyor olabilirler. Kiralık yokluyor olabiliriz.Mensah iyi oyuncu ama umarim 8 icin aliniyodur 6 değil
ben burada provokasyona girmem, provokasyon, tehdit ve küfürünü modlara ve yönetime bildirdim... umarim geregini yaparlar, iyi forumlarUkala tavırları hoşuma gitmedi. Ft ve gs kısaltmaları tepkimi çekti. Yazma dedim. İstediğim gibi yazarım ft yi dedi. Neyse arkadaş sanırım sorunlu. engeli basıyorum. Yoksa kötü bir kelime söylemek zorunda kalacağım.
Mensah evet diğeri Amartey değildi kank. Annan dı.sen 1 ara çok söylüyordun bu adamı sanki lan.
bir de amartey mi vardı
yönetim yurt disindan topcu getiremiyor iste ondandir.Anadoludan topçu almayin ya. Hala akillanamadik yemin ediyorum
Avrupadan zaten alamıyoruz. Napak orta sahasız mı oynayalım.Anadoludan topçu almayin ya. Hala akillanamadik yemin ediyorum