Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yonetimin yurt disindan kaliteli bir isim getirmesi imkansiz.

Mensah kötü adam değil ama istikrarsız. 1 iyi 1 kötü. Takıma seviye atlatmaz Ndiaye'nin yerini doldurur o kadar.
renktaş ben mensahın bu yıl atılım yapacağını düşünüyorum adam hızlı çevik teknik ve uzaktan harika şutları var kayseri maçlarını izlerken istediğim tek oyuncuydu inş hemen gelir

Kimse Mensah’a leş demiyor..
2 sezondur sampiyon olan ve amaciyla Türk olmayan takımları yenmek olan bu klübün, bu adamdan daha iyisine layık olduğunu düşünüyor çoğu kişi. Ki dibine kadar da haklılar.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

S.A.

Nasılız sarı kırmızı cemaat

650316f92bf96f2a1d43e556a216b194.jpg

Mensah kayseride pek dikkatimi çekmedi, yani yardıran bir ortasahamıdır, özelliği nedir bunun.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis şöyle söyleyim topu ayağından çıkaracağı zaman yaptığı tercihler, topu kullanma becerisi Ndiaye'den daha iyi hücumda somut bir katkı verir yani takıma

FM oynuyorsan Mezzala tipi orta saha var ya işte tam Mensah'ı karşılıyor o terim, oyunu gerçekten geniş alanlarda oynuyor hücumda risk alıyor top kullanıyor teknik,çalım,şut,denge,hız gibi belirgin özellikleri var ama işin defansif kısmında gerçekten çok sınırlı katkı verir

Hani Talisca gibi hücum katkısı verse Emre Akbaba kadar skor üretse işin defansif yanını top kapma becerisini tolere edebiliriz de öyle inanılmaz bir hücum katkısı vermez Mensah gelirse bizi Şampiyonlar Liginde taşır diyemiyorum mesela bunun yanında bir de defansif zafiyetleri de eklenince bence gereksiz

Yani ya direk hücumcu orta saha olacak kadar çok hücum katkısı vermesi gerekiyor ya da merkez orta saha oyuncusu kadar defans yapması gerekiyor Mensah tam bu ikisinin arasında kalmış

renktaş ben mensahın bu yıl atılım yapacağını düşünüyorum adam hızlı çevik teknik ve uzaktan harika şutları var kayseri maçlarını izlerken istediğim tek oyuncuydu inş hemen gelir
İş görür ama Banega'nın yerine düşünülüyorsa durum vahim. Kayserispor kombinem var yıllardır maçlara giderim. Deniz Türüç'ü kim alırsa tarihi bir kazık girecek ama Mensah o kadar kötü değil. En azından zarar ettirmez.

Muslera-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo-Donk-Belhanda-Jimmy-Feghouli-Babel-Diagne/İsmail-Şener-Ahmet-Gökay-Linnes-Selçuk-Celil-Yunus-Atalay-Mitroglou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt