- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
bekliyoruz üstad
Renkdas bunlar çileden çikartacak beni yakinda ömrümüz nöbet tutmakla geçti be
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekliyoruz üstad
renktaş ben mensahın bu yıl atılım yapacağını düşünüyorum adam hızlı çevik teknik ve uzaktan harika şutları var kayseri maçlarını izlerken istediğim tek oyuncuydu inş hemen gelirMensah kötü adam değil ama istikrarsız. 1 iyi 1 kötü. Takıma seviye atlatmaz Ndiaye'nin yerini doldurur o kadar.
Reis şöyle söyleyim topu ayağından çıkaracağı zaman yaptığı tercihler, topu kullanma becerisi Ndiaye'den daha iyi hücumda somut bir katkı verir yani takımaMensah kayseride pek dikkatimi çekmedi, yani yardıran bir ortasahamıdır, özelliği nedir bunun.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İş görür ama Banega'nın yerine düşünülüyorsa durum vahim. Kayserispor kombinem var yıllardır maçlara giderim. Deniz Türüç'ü kim alırsa tarihi bir kazık girecek ama Mensah o kadar kötü değil. En azından zarar ettirmez.renktaş ben mensahın bu yıl atılım yapacağını düşünüyorum adam hızlı çevik teknik ve uzaktan harika şutları var kayseri maçlarını izlerken istediğim tek oyuncuydu inş hemen gelir
Hala gazetelere mi inanıyorsunuz?mensah haberleri nereden çıktı hiç bi gazetede yok