Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slavia Prag daki Tomas Soucek icin ne kadar isterler acaba.

Edit: Simdi gördüm daha 3 hafta önce adam ile kontrat yenilemisler 2024'e kadar.

Elimizdeki üst düzeyleri, kalburüstüleri elimizde tutabilsek bari, daha iyileri gelmiceği artık aşikar.

Yahu bu arkadas ne anlatiyor? ne genci? adam 32 yasinda senelik bonuslarla birlikte 4m euro kazaniyor. Uzatalim diyor birde, harbiden futboldan anlamiyor.

Fernando ilk sakatligina kadar enfes oynamisti ama ondan sonra surekli bir dususteydi.

Okudugunu anlasana Hakan. Transfer etmek istedigimiz adam genc.

birader sacma sapan postlardan baska birsey yazamiyormusun sen
İnternette dolaşan sosyal medya fareleri...
Anca içinde sorunsal kelimesi geçen başlıklar açsın, ya da böyle abuk subuk saçmalıklar..
Aslında forumda şöyle bi sistem olsa,
Belli sayıda dislike alan yorumlar bir süre sonra sistemden kaldırılsa biz de sinir olmayız

Sa hayırlı cumalar renktaşlar. Küme düşme mücadelesi veren takım ile transfer yapamamış tinercileri şampiyon gören kuşları ve ağlakları konudan atar mısınız? sayfaları atlaya atlaya ilerletiyoruz. Bu takım şuan ki haliyle bile rahat şampiyon olur. Fatih hocam faktörünü unutmayalım saygılar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyi sallamışsın renktaş dün gece saygılar ..
dün geceki paylasımımı bir yere not al transfer sezonu bitince sallayıp sallamadığım ortaya cıkar zaten oradaki futbolcuların hepsini alacak değiliz ben duyduklarımı paylaştım kaynağıma güveniyorum simdilik iyi gidiyor patlarsa bende inanmam bundan sonra ona :)o futbolculardan bir kaç tanesini alıcaz dedi insallah yalan cıkarsa bana yemek ısmarlıycak bir forma birde nike spor ayakkabı alıcak ondan paylaştım :)

Sa hayırlı cumalar renktaşlar. Küme düşme mücadelesi veren takım ile transfer yapamamış tinercileri şampiyon gören kuşları ve ağlakları konudan atar mısınız? sayfaları atlaya atlaya ilerletiyoruz. Bu takım şuan ki haliyle bile rahat şampiyon olur. Fatih hocam faktörünü unutmayalım saygılar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olamaz hayal kurmayalım...Ama ilk kısma katılıyorum rakiplerimiz dişe dokunur transferler yapamadı abartmaya gerek yok... Biz de güç kaybettik öyle böyl 2 as orta sahamız yok onyekuru yok kağıt üstünde iş yapacak bir tek babel geldi... 2 tane standart orta saha bile alsak yine en büyük aday oluruz

İnternette dolaşan sosyal medya fareleri...
Anca içinde sorunsal kelimesi geçen başlıklar açsın, ya da böyle abuk subuk saçmalıklar..
Aslında forumda şöyle bi sistem olsa,
Belli sayıda dislike alan yorumlar bir süre sonra sistemden kaldırılsa biz de sinir olmayız
@Melih Peker :ROFLMAO:

dün geceki paylasımımı bir yere not al transfer sezonu bitince sallayıp sallamadığım ortaya cıkar zaten oradaki futbolcuların hepsini alacak değiliz ben duyduklarımı paylaştım kaynağıma güveniyorum simdilik iyi gidiyor patlarsa bende inanmam bundan sonra ona :)o futbolculardan bir kaç tanesini alıcaz dedi insallah yalan cıkarsa bana yemek ısmarlıycak bir forma birde nike spor ayakkabı alıcak ondan paylaştım :)

İyi de medyada adı geçenleri listeleyip teklif yaptık diyosun ve seni ciddiye almamızı bekliyorsun .. Varsa kardeşim kanıtın at özelden bekliyorum..Boş muhabbete gerek yok haklıysan zaten bu forum hakkını verir özgür aytenin adını bilmezdi kimse duyumları tutunca adam A yazsa 50 like alır hale gelmişti..

Şu anadolu klüplerine uyuz oluyorum bir oyuncu soruyorsun direk 10 dan açıyorlar kapıyı varmıdır örnekleri onlardan alınıp ta cukk diye oturan bir oyuncu şimdi sıra Mensah'ta mı İnşallah yalan haberdir

Yahu duyumcularada kızmamak lazım. Koskoca başkan yahu en yetkili adam daha ötesi yokk o bile patladıııı duyumcular naapsınn. Patladı derken : eğer bi kulüp başkanı bi oyuncu için yuvasına hg diyorsa 5 dk sonra resmi açıklaması gelmesi gerekir. Anında hemen.

Başkanın böyle bir açıklaması gerçekten var mı? Videosu falan, kulaklarıyla duyan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt