Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bu arkadas ne anlatiyor? ne genci? adam 32 yasinda senelik bonuslarla birlikte 4m euro kazaniyor. Uzatalim diyor birde, harbiden futboldan anlamiyor.
Fernando ilk sakatligina kadar enfes oynamisti ama ondan sonra surekli bir dususteydi.
İnternette dolaşan sosyal medya fareleri...birader sacma sapan postlardan baska birsey yazamiyormusun sen
Öyle deme renktaş Fernando dinamik degil, bir de beli dönmüyor. Apturrahim 1 haftaya kalmaz busquets ayarında birini getirecektir şüphesizBiz elimizdekilere çerçöp yaşlı demeye devam edelim, elinoğlu aptalya deliya 32 yaşındaki adama 4,5 mil. versin.
dün geceki paylasımımı bir yere not al transfer sezonu bitince sallayıp sallamadığım ortaya cıkar zaten oradaki futbolcuların hepsini alacak değiliz ben duyduklarımı paylaştım kaynağıma güveniyorum simdilik iyi gidiyor patlarsa bende inanmam bundan sonra onaİyi sallamışsın renktaş dün gece saygılar ..
17'siAvusturya kampı ne zaman
Haftaya gaza basarmiyiz
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sa hayırlı cumalar renktaşlar. Küme düşme mücadelesi veren takım ile transfer yapamamış tinercileri şampiyon gören kuşları ve ağlakları konudan atar mısınız? sayfaları atlaya atlaya ilerletiyoruz. Bu takım şuan ki haliyle bile rahat şampiyon olur. Fatih hocam faktörünü unutmayalım saygılar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Melih Pekerİnternette dolaşan sosyal medya fareleri...
Anca içinde sorunsal kelimesi geçen başlıklar açsın, ya da böyle abuk subuk saçmalıklar..
Aslında forumda şöyle bi sistem olsa,
Belli sayıda dislike alan yorumlar bir süre sonra sistemden kaldırılsa biz de sinir olmayız
Gelmiştir aslında burda değil miÖyle deme renktaş Fernando dinamik degil, bir de beli dönmüyor. Apturrahim 1 haftaya kalmaz busquets ayarında birini getirecektir şüphesiz
dün geceki paylasımımı bir yere not al transfer sezonu bitince sallayıp sallamadığım ortaya cıkar zaten oradaki futbolcuların hepsini alacak değiliz ben duyduklarımı paylaştım kaynağıma güveniyorum simdilik iyi gidiyor patlarsa bende inanmam bundan sonra onao futbolculardan bir kaç tanesini alıcaz dedi insallah yalan cıkarsa bana yemek ısmarlıycak bir forma birde nike spor ayakkabı alıcak ondan paylaştım
![]()
Fernando da bizim idmanlara katildi. Ne var yani?Celta basini bugün idmana katilmis dedi.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yahu duyumcularada kızmamak lazım. Koskoca başkan yahu en yetkili adam daha ötesi yokk o bile patladıııı duyumcular naapsınn. Patladı derken : eğer bi kulüp başkanı bi oyuncu için yuvasına hg diyorsa 5 dk sonra resmi açıklaması gelmesi gerekir. Anında hemen.