Ferat Aydın
Yeni Üye
- 10 Temmuz 2019
- 58
- 50
- 213
Mensah için Kayserispor’a 3 milyonu bu sene, 3 milyonu gelecek sene olmak üzere zorunlu ödeme koşuluyla 6 milyon Euro'luk bir tekliften bahsediliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en lesi de cikardim. O para ile CDM alinir (wanyama veya doucoure tarzi). Ki banega bu sezon 6 no olarak oynarken belhanda o nu beceremez
paso kirmizi ya yakin olan bu gerizekaliga haterlik yapmiyorum. Cocugun isimini söylüyorum. Bununla 2 metre gitmeye güvenilmez. Bu cöpü hemen 5-6 ya satip adam akilli cdm alinmasi sartbikmadin mi belhanda haterligini yapmaktan ?
![]()
gelecek sezonda güvendigimiz isimlerin basinda gelecek deli yürekli evlat
bikmadin mi belhanda haterligini yapmaktan ?
![]()
gelecek sezonda güvendigimiz isimlerin basinda gelecek deli yürekli evlat
Bence onda bir sıkıntı yok... Ama şimdi yine diagne transferi vizyonsuzluk olarak gösterilmeye çalışılıyor...Diagne bence gayet faydali oldu. Adami sampiyon olmak icin aldik, ve olduk. Ki önceki performansinin bayaga altinda oynamasina ragmen.
Geleceği görmüşler ne var bunda
paso kirmizi ya yakin olan bu gerizekaliga haterlik yapmiyorum. Cocugun isimini söylüyorum. Bununla 2 metre gitmeye güvenilmez. Bu cöpü hemen 5-6 ya satip adam akilli cdm alinmasi sart
Öyle dursun başkanın fln deme ltfn camiamızın başkanıydı ne yazayim çaycı mı yazayım. Ben onun transferlerine muhtaç kaldığımıza kızıyorum. Adamı övmüyorum.Dursun baskanin ffp olsa yapabilecekmiydi o transferleri onu cevapla önce. Ffp yokken herkes bol keseden sacar paralari
Cayci bile o dursun denen yalancidan daha cok saygi hakediyor. Cvp hayir cayci degil yalanci dursun diyebilirsin meselaÖyle dursun başkanın fln deme ltfn camiamızın başkanıydı ne yazayim çaycı mı yazayım. Ben onun transferlerine muhtaç kaldığımıza kızıyorum. Adamı övmüyorum.
Suarezin su anki gibi bitik olmadigi Neymarli 3lü bundan çok daha iyiydi. Neresi korkunç rengdas.Şaka maka adamların forveti Messi, Suarez ve Grıezmann oldu lan. Tamam Avrupa'nın devleri ile her zaman fark olurdu. Ama bu seviye korkunç ya hu...
Yahu o da olur yalancıdır ve ayrıyetten zerre haz etmem. Benim kızdığım; sağda solda konuşuyormuş benim aldıklarımla şamp oldular onları satıp para kazandılar zart zurt. Mevcut yönetimi seviyor destekliyorum. Şunların ağzına sakız olmayalım diyorum.Cayci bile o dursun denen yalancidan daha cok saygi hakediyor. Cvp hayir cayci degil yalanci dursun diyebilirsin mesela
ispanyada oyuncular federasyona kendileri yatırıo serbest kalma bedellerini üstadAbi anlamiyorum Barcelona FFP ye girmesin diye Griezmana 120 Milyon yatiriyor bonservisini getir diyor böyle kolaysa biz niye yapmiyoruz?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum