Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah için Kayserispor’a 3 milyonu bu sene, 3 milyonu gelecek sene olmak üzere zorunlu ödeme koşuluyla 6 milyon Euro'luk bir tekliften bahsediliyor

en lesi de cikardim. O para ile CDM alinir (wanyama veya doucoure tarzi). Ki banega bu sezon 6 no olarak oynarken belhanda o nu beceremez

bikmadin mi belhanda haterligini yapmaktan ?

images

gelecek sezonda güvendigimiz isimlerin basinda gelecek deli yürekli evlat

bikmadin mi belhanda haterligini yapmaktan ?

images

gelecek sezonda güvendigimiz isimlerin basinda gelecek deli yürekli evlat
paso kirmizi ya yakin olan bu gerizekaliga haterlik yapmiyorum. Cocugun isimini söylüyorum. Bununla 2 metre gitmeye güvenilmez. Bu cöpü hemen 5-6 ya satip adam akilli cdm alinmasi sart

Diagne bence gayet faydali oldu. Adami sampiyon olmak icin aldik, ve olduk. Ki önceki performansinin bayaga altinda oynamasina ragmen.
Bence onda bir sıkıntı yok... Ama şimdi yine diagne transferi vizyonsuzluk olarak gösterilmeye çalışılıyor...

Ayrıca latovlaviçi ile sezona başladık. Asamoah olmadı diye yerin dibine soktular yönetimi. Naga yı kiraladılar yine vizyonsuz oldular. Naga şampiyonlukta rol oynadı kimse aferin iyi iş yaptı demedi yönetime. Gitti cüzi bir miktara bonservisini aldı yine vizyonsuz oldu yönetim.

Gerry şimdi fenere gidiyor ama ilk etapta bizde oynamak istedi. Onyekuru kiralık geldi süresi doldu adam tekrar bize gelmek istiyor. Eskiden gelen yabancılar bir an önce kurtulmak için her pisliği yapıyorlardı. Bunlar da yönetim başarısızlığı...

paso kirmizi ya yakin olan bu gerizekaliga haterlik yapmiyorum. Cocugun isimini söylüyorum. Bununla 2 metre gitmeye güvenilmez. Bu cöpü hemen 5-6 ya satip adam akilli cdm alinmasi sart

Iki senedir gayet iyi gidiyoruz. 10 Milyon civari satmadigimiz adami da, niye simdi 5-6 ya satalim ?

Dursun baskanin ffp olsa yapabilecekmiydi o transferleri onu cevapla önce. Ffp yokken herkes bol keseden sacar paralari
Öyle dursun başkanın fln deme ltfn camiamızın başkanıydı ne yazayim çaycı mı yazayım. Ben onun transferlerine muhtaç kaldığımıza kızıyorum. Adamı övmüyorum.

Öyle dursun başkanın fln deme ltfn camiamızın başkanıydı ne yazayim çaycı mı yazayım. Ben onun transferlerine muhtaç kaldığımıza kızıyorum. Adamı övmüyorum.
Cayci bile o dursun denen yalancidan daha cok saygi hakediyor. Cvp hayir cayci degil yalanci dursun diyebilirsin mesela

Cayci bile o dursun denen yalancidan daha cok saygi hakediyor. Cvp hayir cayci degil yalanci dursun diyebilirsin mesela
Yahu o da olur yalancıdır ve ayrıyetten zerre haz etmem. Benim kızdığım; sağda solda konuşuyormuş benim aldıklarımla şamp oldular onları satıp para kazandılar zart zurt. Mevcut yönetimi seviyor destekliyorum. Şunların ağzına sakız olmayalım diyorum.
Şu transfer işini işini iyi yapan uzman birine verelim. Zaten ismimizin açamayacağı kapı yok. Biraz beceri kabiliyet uzmanlıkla yapılacak iş bunlar.
Olyanusu geçip derede boğulcaklar ona kızıyorum.

Orta sahanın yeni patronu kim olacak?

(Şahane fotoğrafmış yalnız.)

50860

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt