Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Mensah, Galatasaray'a çok yakın.. İlgilenmeme gibi bir şey söz konusu değil bu da burada dursun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazan oldu mu bilmiyorum ama Doğan Can Davas da kiralanmış yeniden Bandırmaspor'a. Güzel hamleler. Pişerse biraz Bandırma'da seneye düşünülür ama artık onun da son şansı.
Şimdi farkettim de biri Trabzon'dan sıkıntılı ayrılıp Fener'e gitmiş, biri Galatasaray'dan sıkıntılı ayrılıp Fener'e gitmiş, diğeri de Beşiktaş'tan sorunlu ayrılıp Fener'e gitmiş. Serdar falan da var daha bizden sorunlu ayrılıp Fener'e giden. İyice çöpçü oldu bunlar son yıllarda.Elmas ve Zajc gidiyor zaten.. Tolga, Ekici, Tolgay falan kalıyor ellerinde.. Hangilerine güvenecekler? Orta saha aramaları doğru bence
Kaymak?Mensah, Galatasaray'a çok yakın.. İlgilenmeme gibi bir şey söz konusu değil bu da burada dursun..
Bu Mensah kesin bir yere gitcek ama bakalım nereye? Çünkü 3,8 mil veremez vermezz bu Kayseri. Verdiyse bile acısını çıkartırMensah, Galatasaray'a çok yakın.. İlgilenmeme gibi bir şey söz konusu değil bu da burada dursun..
Bize elbetteBu Mensah kesin bir yere gitcek ama bakalım nereye? Çünkü 3,8 mil veremez vermezz bu Kayseri. Verdiyse bile acısını çıkartır
Öyle deme renktaş Fernando dinamik degil, bir de beli dönmüyor. Apturrahim 1 haftaya kalmaz busquets ayarında birini getirecektir şüphesiz
Mor kesin gelir diyordun hocam.hayaller banega emre mor, gercekler mensah arda turan olacak bu gidisle.
HicbiriFaydalı olur mu Mensah
Mensah mı yoksa Badu mu ?
Madem bizde haber yok.
Kaymak?
mensah ilgilendiğimiz futbolculardan biri ama daha resmi teklifte bulunmadıkMensah, Galatasaray'a çok yakın.. İlgilenmeme gibi bir şey söz konusu değil bu da burada dursun..
Bulunduk reddedildimensah ilgilendiğimiz futbolculardan biri ama daha resmi teklifte bulunmadık
Cok farkli isimler uzerinde duruluyor ama biri cok konusuldugu icin yaziyorum sadece
Mensah icin teklif yaptik
Sonuc -> Red