Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazan oldu mu bilmiyorum ama Doğan Can Davas da kiralanmış yeniden Bandırmaspor'a. Güzel hamleler. Pişerse biraz Bandırma'da seneye düşünülür ama artık onun da son şansı.

Doğan Can'nın pimekten ziyade ,dibi tutmuştur. Bence direkt katkı verebilecek genç oyuncu 17-18 yaşında kendini belli eder. en fazla 1 yıl kiralanır .

Elmas ve Zajc gidiyor zaten.. Tolga, Ekici, Tolgay falan kalıyor ellerinde.. Hangilerine güvenecekler? Orta saha aramaları doğru bence
Şimdi farkettim de biri Trabzon'dan sıkıntılı ayrılıp Fener'e gitmiş, biri Galatasaray'dan sıkıntılı ayrılıp Fener'e gitmiş, diğeri de Beşiktaş'tan sorunlu ayrılıp Fener'e gitmiş. Serdar falan da var daha bizden sorunlu ayrılıp Fener'e giden. İyice çöpçü oldu bunlar son yıllarda.

Öyle deme renktaş Fernando dinamik degil, bir de beli dönmüyor. Apturrahim 1 haftaya kalmaz busquets ayarında birini getirecektir şüphesiz

fernando zaten dinamik değildi ki..Tek sorunu sakatlığından dolayı fazla maç kaçırıyordu.
benim düşüncem orta sahadaki üçlünün komple değişmesi gerekiyor.
Eğerki biri kalacaksa sakatlık durumuda kronik değilse bu fernando olmalıydı.
Bizim başımızdakilerin kaliteli , futbol zekası yüksek oyunculara karşı alerjisi var.

daigne-15 milyon
belhanda-10 milyon
fernando- 4.5 milyon
mariano--3 milyon

Böyle bir satış yapabilsek çok güzel kadro kurarız.
2,3 kiralık veya bonservisi elinde oyuncu alınır.10 milyon ve üstü bonservisle bile kaliteli genç oyuncu alınabilir.

Barcelona'nın 120 milyon Euro serbest kalma maddesini ödeyerek Antoine Griezmann'ı transfer etmesi, Atletico Madrid ile Katalan ekibi arasında kriz yarattı. Atletico Madrid, Barcelona'nın 80 milyon Euro daha ödemesi gerektiğini belirterek mahkemeye başvurma kararı aldı. (skor.sozcu.com.tr/)

bqp7YZ.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt