Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bizim yönetim Josef israrinda birsey deniyor. Baktılar hangi oyuncuya teklif gotursek fener atliyor, hemen politikayi değiştirip çöplere teklif goturmeye basladik. Zaten biz alamiyoruz, bari fener alip baslarina bela olsun diye. Yakinda fener Josefi aldi haberlerini okuruz.

Okaka'nın videosunu izledim.Bizim maçlardaki en önemli eksikliğimiz forvetlerin ayağında top tutamayıp en ufak baskıda topu kaybetmesi ve dolayısıyla oyunu yarısahaya yıkamamamız.. Mesela Babel de tekniğiyle ayağında top tutabiliyor ve transfer edilmesinin en önemli sebeplerinden biri buydu..Okaka'nın son vuruş yeteneği vs.. karakutu ancak top tutma özelliği iyi gibi duruyor.. Geçmişte Baros'un bu özelliği çok güçlüydü ve Elmander'le birlikte oynadığı dönemde Elmander çok etkili oluyordu.. Okaka'nın yanına Ahmet Musa gibi bir adam alsalar çok iyi 4-4-2 dizilişi olabilir..Tabi ön ortasahaların kazma olmaması kaydıyla

Forumdaki FB li arkadaşın görüşüne katılıyorum; Josef Topal' la birlikte değil de tek DM olarak oynasa daha verimli olurdu, tam o tip futbolcu. Rakip takımda oynadı diye yerin dibine batırmaya gerek yok; bana da sevimsiz gelir ayrı konu. Sağlık sorunu yoksa ve bedava kiralama imkanı varsa itiraz etmem. Kimin hangi parayla alınacağını zannediyorsunuz?..

Delik büyük yama küçük, her zaman olduğu gibi. Diagne 13-15 e satıldı diyelim; sağlam birer forvet-6-8 lazım minimum ve hepsi bonservisli olursa yine yetmez ki daha Onyekuru yahut başka bir kanat oyuncusu alınacak (Hocada kanat fetişi mi var nedir?), o da bedava olmayacak...

Seri’yi falan boşverin de Fulham’dan Stefan Johansen’i neden almıyoruz? Bu yaz boşa çıkıyordu diye baktım ama sözleşmesi 1 yıl uzamış. Devre arasında kiraya vermişler geri dönmüş. Uygun fiyata bırakırlar bence.
28 yaşında, Kuzey’li, iş disiplini yüksek saf bir orta saha oyuncusu. Bundan daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum.

D_S6-8pXkAALzkT.jpg

Seri’yi falan boşverin de Fulham’dan Stefan Johansen’i neden almıyoruz? Bu yaz boşa çıkıyordu diye baktım ama sözleşmesi 1 yıl uzamış. Devre arasında kiraya vermişler geri dönmüş. Uygun fiyata bırakırlar bence.
28 yaşında, Kuzey’li, iş disiplini yüksek saf bir orta saha oyuncusu. Bundan daha iyisini alabileceklerini sanmıyorum.
Josef ve fejsadan daha mantıklı ve güzel bir hamle olur savunması zayıf olsada tekniği yeter

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belli piyasası olan oyuncuları ikna etmeyi beceremiyorsanız bari boşuna ısrar etmeyin de sadece Marcao gibi scout transferi yapmaya çalışın. Banega vs. ile vakit kaybetmeye gerek yok.
Bir de Allah'tan FFP var yoksa 10m Trezeguet, 5-6m Muriç'e giderdi paralar şimdiden.

Benficanin geri satin alma opsiyonu vardi. 3,75 milyona alip belki karla satmayi düsünüyor olamazlarmi? Joao Felixin yerine daha yetenekli wonderkidle doldurmayi düsünüyorlarsa, iyi teklife belki hayir demezler.
Olabilir abi ne bagriyon

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

topal ve josef
eminmisiniz rtaslar
feneri bitiren adamlar
bu iki ugursuzlardan uzak duralim

@elestirmen4 adlı kişinin Tweetine göz at:

aksam aksam sinirim bozuldu

Zamaninda almadilar yine boşa cikti yine almadilar

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

•Biri sezonu kapatir EMRE
•Biri değnekle oynayacak halde XELCUK
•Biri dünya yansa umrunda değil gamsız DONK
•Biri laubali ne idigu belirsiz BELHANDA

Welcome to Galatasaray..
CL loading..

Basımızda hocam olmasa, takım iflah olmaz.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Okaka'nın videosunu izledim.Bizim maçlardaki en önemli eksikliğimiz forvetlerin ayağında top tutamayıp en ufak baskıda topu kaybetmesi ve dolayısıyla oyunu yarısahaya yıkamamamız.. Mesela Babel de tekniğiyle ayağında top tutabiliyor ve transfer edilmesinin en önemli sebeplerinden biri buydu..Okaka'nın son vuruş yeteneği vs.. karakutu ancak top tutma özelliği iyi gibi duruyor.. Geçmişte Baros'un bu özelliği çok güçlüydü ve Elmander'le birlikte oynadığı dönemde Elmander çok etkili oluyordu.. Okaka'nın yanına Ahmet Musa gibi bir adam alsalar çok iyi 4-4-2 dizilişi olabilir..Tabi ön ortasahaların kazma olmaması kaydıyla
tam tersi elmanderin o özelliği olduğu için baros etkili oluyordu. barosun top tutma özelliği vasat altıydı

Eziklere 7 yildir muthis basarisizliklar yasatan efsane orta saha ikilisini alacagiz sanirim

Topal***** josef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt