Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
topalin menajeri cikiyor ilk isimiz yurt disi diyor. bana bir gulme geliyor. apoya cakmaya calisiyordur coktan

Josef insta da fenerlilerin Galatasaraya gitme yorumunu begenmis seri gelsin o zman

Josef-Banega ikilisi iyi olur bence. Defansif ön libero için alternatif isimler geçiyor ama ofansta ise Banega'nın muadili olarak Mensah ismi dışında basına düşmeyen opsiyonlarımız vardır inşallah.

buranin kidemlilerine ve eskilerine soruyorum
bu forumun yüzde kaci kus gillerden?
tabiki herkes istedigini yazmakta özgürdür
ama bazen okuduklarima
bir galatasarayli olrak inanamiyorum...
tahmini bir cevap lütfen..

Marcao: "Burada mutluyum ve çok daha fazla motive olmuş durumdayım. Harika bir takımımız ve baba gibi bir hocamız var. Çok önemli maçlar var önümüzde ve onların hepsine hazır olmak için çalışıyoruz. Şimdiden hem fiziksel, hem de teknik ve taktik açıdan çok sıkı çalışıyoruz."

Marcao "Geçen sezon yaşadıklarımı hiçbir zaman unutmayacağım, bu kesin. Galatasaray ile ilk kupamı kazanmak benim ve kariyerim için çok özeldi. Şimdi başarılı bir sezon daha geçirmek için çalışmaya devam ediyorum"

Josef-Banega ikilisi iyi olur bence. Defansif ön libero için alternatif isimler geçiyor ama ofansta ise Banega'nın muadili olarak Mensah ismi dışında basına düşmeyen opsiyonlarımız vardır inşallah.
Gerçi bu ikili de hocanın geleceğin Galatasaray'ını oluşturacağız söylemine ters düşüyor. Banega'yla birlikte 6 numaraya yaşı kabul edilebilir bir ciğersiz hocanın söylemine daha çok örtüşüyor.

Eskiden yonetim medyaya dusen isimleri kendi kanallarindan yalanliyordu, bizde isimize bakiyorduk. Simdi oda pek olmuyor ve uzun sure medya ve taraftarin dilinde kaliyor. Sonra haliyle transfer olmayinca kabak yönetime patliyor

buranin kidemlilerine ve eskilerine soruyorum
bu forumun yüzde kaci kus gillerden?
tabiki herkes istedigini yazmakta özgürdür
ama bazen okuduklarima
bir galatasarayli olrak inanamiyorum...
tahmini bir cevap lütfen..

2016 sa açık forumda paylaşılmayan rakamlara göre forum üyelerinin %15 i diğer takımların taraftarları imiş.Günümüzde bu rakamın %25 civarında olduğu düşünülüyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt