Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu tip ''önemli bi oyuncu gelecek, şöyle yıldızmiş böyle iyiymiş'' gibi haberlere inanmamak lazım. birşey bilseler ismini de verirler zaten her sene böyle bi oyuncu gelecek diyorlar yıllar oldu gelmedi daha. 1-2 hafta daha transfer beklemiyorum ben yurt dışından, olmuyor çünkü beceremiyorlar.
Banega'da olmaz bu dk.dan sonra

Tettehi isteyen ben degilim Sayin Fatih Terim istedi haldun ustunel ornekti o olmaz Drogba Olur Drogba olmaz melo olur ama sayginligi yuksek biri olur albayrak olmaz turkceyi konusmayan adam patoyu almaya gidip kendisini ve klubu rezil rusva etmez benim bahsettigim isimler degil transferi yapmaya gidecek adamdan kalite sayginlik akacak ve oyuncu plan program ve proje sunacak 5 yil icerisinde sunh hedefliyoruz sen bu hedefimizde kilitsin gibi adami ikna etmek lazim yoksa topal mensah ambrabatlari daha cok gorursun 31 agustosta albayrak cikip tesekkur edip alamadim derse kizma ozaman
İmla kuralları, noktalama işaretleri zaten gereksiz; kelimeler arasında boşluk da bırakmasaydın da tam tecavüz etseydin Türkçemize!..

Yine de okumaya çalıştım...FFP olmasaydı, Abdurrahim Başkan da senin gibileri memnun etmek mecburiyeti duyar, birkaç isimli futbolcu alıverirdi ama çok da abartmazdı; sağolsun kulüp menfaatlerini gözeten biridir...

• Balotelli oynayabileceğimiz ve riski göze alabileceğimiz bir kumar. Hele ki Diagne’nin durumu bu kadar bulanıkken.
Bonservisi yok, kalitesi belli. Az biraz aile ortamı görse, arenada o enerjiyi görse ve en önemlisi Fatih Terim biraz üstüne düşse bana kalırsa yılın piyangosu olur tutar ise. Ha tutmaz ise pek ala elden çıkar, 1+1 sözleşmeye hayır diyeceğini sanmam, son iki sezondur birer senelik sözleşmelere burun kıvırmadı. Emre Mor’daki risk bu adamdakinden fazla bana kalırsa. Gerçi hoş ikisini de görmek isterim takımda.

• Keza Rodop’un yazdığı son posta bakılırsa, aklıma gelen tek isim.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Son düzenleme:
İmla kuralları, noktalama işaretleri zaten gereksiz; kelimeler arasında boşluk da bırakmasaydın da tam tecavüz etseydin Türkçemize!..

Yine de okumaya çalıştım...FFP olmasaydı, Abdurrahim Başkan da senin gibileri memnun etmek mecburiyeti duyar, birkaç isimli futbolcu alıverirdi ama çok da abartmazdı; sağolsun kulüp menfaatlerini gözeten biridir...
FFP varken diagneye 20 milyon euro verdi adam

Deli cagne gitmeyecek gibi malesef artık başka oyuncuların satışını düşünelim

abi orta saha bombos. icimizden gececekler. Elalem transferini tamamladi bile. Ortada alinacak bir tek copler kaldi. Hala birileri telaslanmayin yav. Yangin tayfa is basinda yav. Diye konusuyor. Ne iciyonuz da boyle rahatliyorsunuz kardesim? Bakin bu transfer sezonu hayira alamet degil. Bu isin sonu b.k is.

Bos yapma arkadasim anlattigimi anladiysan imlayi gec gitsin Emin ol abdurrahim baskanina 100 milyon vereyim yine takim kuramaz Denize Trezegeut ye 10 ar milyon gomer Kabul et iyi yonetici ama sig bir adam transfer doneminde odaya kapticaksin disari cikmayacak Bu isleri herkes yapamaz

Josef - Seri 2lisine sanırım kimse hayır demez.. Kaç yıldır fenerde beğendiğim tek adam joseftir. Bilmiyorum Arap diyarında son durumu ne

En azindan alt yapimizdan yedek kaleci, yedek stoper ve yedek orta saha cikmali.

bölgelerde zaten alt yapi oyuncularina pek de yer yok gibi görünüyor.

Yoksa da bu bölgelere transfer yapilmali. Ismail Cipe, Ahmet Calik ve bitik Selcuk Inan kadar oynayacak oyuncu yoksa alt yapiyi kapatalim.

Hazir U21 ligi de kaldirilmisken elemanlarin cogunu oynayabilecekleri yerlere kiralamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt