Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda Turan'i Fatih hocam cidden istediyse eğer bu transfer döneminden bir cacık beklemem, bekleyemem malesef.

Diagne veya Belhanda satilmazsa orta sahaya 2 oyuncu kiralariz ve transferi kapatiriz

Bos yapma arkadasim anlattigimi anladiysan imlayi gec gitsin Emin ol abdurrahim baskanina 100 milyon vereyim yine takim kuramaz Denize Trezegeut ye 10 ar milyon gomer Kabul et iyi yonetici ama sig bir adam transfer doneminde odaya kapticaksin disari cikmayacak Bu isleri herkes yapamaz
Sana son mesajım. Abdürrahim Albayrak' ı ''Sportif direktör'' diye sana kim yutturduysa fena yemiş seni!..Terim' in bilgisi dışında en ufak bir inisiyatif kullanmayı aklından geçiremeyecek bir adam olduğunu bilmiyorsan daha da sözüm yok sana; kendine özel Dünyanla başbaşa bırakıyorum. Selametle...

Ayıp be kardeşim şu yaptığınız her haltı sadece siz biliyorsunuz adam 6 sezon yönetimde olmuş 6sı da şampiyonluk hep mi tesadüf? Tamam transferde yanlışları var ama biraz saygı duyun şu adama
Yoneteciligine laf eden yokki transfere karismasin sayginin kralini duyarim kalkip uzakdoguya pato almaya gitmesin prof biri yapsin bu isleri diyoruz yanlismi diyoruz yoksa albayrak vizyon kokuyor kalite akiyor bizim mi haberimiz yok bugune kadar her karistigi transferde kazigi bize sokmadimi? yaptigi bi tanr olumlu transfer varmi ? sonrada gelip biz calisirken ofiste baskalari transfer yapiyor diyor yapar tabi senin yuzunden bir prof olsa menajer floryada ofis kurmaz garip islerin hepsinde albayrak cikiyor napalim susalimmi

cagne gitmezse

marianoyu 2ye
yunusu 4e sat

2 orta saha,1 tanede forvet al üçüde kiralık 2 m dan

keşke belhandayıda satabilsek ama hoca bırakmıyıcak gibi yine haberde çıkmıyo hiç

Sana son mesajım. Abdürrahim Albayrak' ı ''Sportif direktör'' diye sana kim yutturduysa fena yemiş seni!..Terim' in bilgisi dışında en ufak bir inisiyatif kullanmayı aklından geçiremeyecek bir adam olduğunu bilmiyorsan daha da sözüm yok sana; kendine özel Dünyanla başbaşa bırakıyorum. Selametle...
Alla halla sportif direktor diyenmi oldu tabiki Fatih hocam karar verir ama almaya konusmaya albayrak neden gidiyor kardesim klupte sukru ile bundan baska bu isi yapacak yonetici yokmu?
disaridan prof calisan getirmek zormu bu adam hic bir yurtdisi olayda GALATASARAY klubunu temsil edecek capta degildir NOKTA...

Emre Mor olayı nasıl unutuldu ama :sneaky: :sneaky: 4-5 gün önce KAP'ı bekliyoruz dedi ama ortada bir şey yok.. Koskoca kulüp başkanı böyle diyor ama şu an kimse sesini çıkarmıyor..

Sorun varsa bunu da açıklayın bari. Bu yönetim vizyonsuz dediğimde de "Dursun'u unutmayın" diye hemen cevap veriyorlar..

Bu nasıl kıyastır ya? Sen kötüyle mi kıyaslayacaksan, ileri gidemezsin. "Ondan iyidir,kalsın ses çıkarma." demek yerine "benim de şunlar gibi olmam lazım" demen lazım.

6- en son olarak futbolcu nereye domalıyoruz diyecek
bonservisi elinde olan adamlarin hepsi gitti sayilir. ocak'tan beri hepsiyle anlasabiliyordun üstelik. sen anca gidip daha önce karga formasi giymis babel'i alabildin. bu da acizliktir. kalitesizliktir. 2-3 kiytirik menajerin getirdigi bitik topcuya imza attirip transfer diye yutturacaklar. diagneyi bir yere iteleyip balotelliyi getireceksin. babel bile 3 milyon euronun üstünde para alacak. bu balotelli bizim ligin icinden gecmezse bende bir sey bilmiyorum. tam terimlik topcu. parlatir rahat satariz. gomez nasil bjkden alman milli takimina gidebildiyse baloda italya milli formasini giyer

Yerli alacaksak Ümit Milli’de forma giyenlerden alalım, böyle bir şart koşalım. Topal-Arda gibi adamlara para yedirmektense, bu gençleri milyon kere tercih ederim. En azından kafalarında futbol var, top var.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Maalesef yapılan transferler ve gündemde olan isimlere bakarsak avrupada yine orta sahayı geçmeden geri geleceğiz gibi. Şampiyonlar ligine son katıldığımız senelerde hep zayıf kadrolarla gittik. Duygusal bakmayıp bir şekilde ederi kadar olmayan adamları postalamak lazım.

Rodop bu dönem acayip sallıyor. Bi Allah bir dediğine inanırım. Gerisi palavra.

Abdurrahim sana soyluyorum, Fatih hocam sen anla diyor. Dogru da diyor.
Sanmıyorum, işine geldiği gibi uyduruyorsun bir tarafından!..Bunu kendisi söylerse üzerine tartışabilirim ama sana laf düşmez, neyin düştüğünü ifade etmek istemiyorum!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt