Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.974
- 73.505
- 5.188
6- en son olarak futbolcu nereye domalıyoruz diyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana son mesajım. Abdürrahim Albayrak' ı ''Sportif direktör'' diye sana kim yutturduysa fena yemiş seni!..Terim' in bilgisi dışında en ufak bir inisiyatif kullanmayı aklından geçiremeyecek bir adam olduğunu bilmiyorsan daha da sözüm yok sana; kendine özel Dünyanla başbaşa bırakıyorum. Selametle...Bos yapma arkadasim anlattigimi anladiysan imlayi gec gitsin Emin ol abdurrahim baskanina 100 milyon vereyim yine takim kuramaz Denize Trezegeut ye 10 ar milyon gomer Kabul et iyi yonetici ama sig bir adam transfer doneminde odaya kapticaksin disari cikmayacak Bu isleri herkes yapamaz
Yoneteciligine laf eden yokki transfere karismasin sayginin kralini duyarim kalkip uzakdoguya pato almaya gitmesin prof biri yapsin bu isleri diyoruz yanlismi diyoruz yoksa albayrak vizyon kokuyor kalite akiyor bizim mi haberimiz yok bugune kadar her karistigi transferde kazigi bize sokmadimi? yaptigi bi tanr olumlu transfer varmi ? sonrada gelip biz calisirken ofiste baskalari transfer yapiyor diyor yapar tabi senin yuzunden bir prof olsa menajer floryada ofis kurmaz garip islerin hepsinde albayrak cikiyor napalim susalimmiAyıp be kardeşim şu yaptığınız her haltı sadece siz biliyorsunuz adam 6 sezon yönetimde olmuş 6sı da şampiyonluk hep mi tesadüf? Tamam transferde yanlışları var ama biraz saygı duyun şu adama
Ne bu belh10dash anlamadim yerli ve milli monchimiz mi begenmis
Alla halla sportif direktor diyenmi oldu tabiki Fatih hocam karar verir ama almaya konusmaya albayrak neden gidiyor kardesim klupte sukru ile bundan baska bu isi yapacak yonetici yokmu?Sana son mesajım. Abdürrahim Albayrak' ı ''Sportif direktör'' diye sana kim yutturduysa fena yemiş seni!..Terim' in bilgisi dışında en ufak bir inisiyatif kullanmayı aklından geçiremeyecek bir adam olduğunu bilmiyorsan daha da sözüm yok sana; kendine özel Dünyanla başbaşa bırakıyorum. Selametle...
bonservisi elinde olan adamlarin hepsi gitti sayilir. ocak'tan beri hepsiyle anlasabiliyordun üstelik. sen anca gidip daha önce karga formasi giymis babel'i alabildin. bu da acizliktir. kalitesizliktir. 2-3 kiytirik menajerin getirdigi bitik topcuya imza attirip transfer diye yutturacaklar. diagneyi bir yere iteleyip balotelliyi getireceksin. babel bile 3 milyon euronun üstünde para alacak. bu balotelli bizim ligin icinden gecmezse bende bir sey bilmiyorum. tam terimlik topcu. parlatir rahat satariz. gomez nasil bjkden alman milli takimina gidebildiyse baloda italya milli formasini giyer6- en son olarak futbolcu nereye domalıyoruz diyecek
fener ve trabzon kesinlikle ceza alacakAnladım ki bu koduğum ffpsi bir tek bize giriyor
Sanmıyorum, işine geldiği gibi uyduruyorsun bir tarafından!..Bunu kendisi söylerse üzerine tartışabilirim ama sana laf düşmez, neyin düştüğünü ifade etmek istemiyorum!...Abdurrahim sana soyluyorum, Fatih hocam sen anla diyor. Dogru da diyor.