Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursasporlu Ertuğrul Ersoy 2,5 milyon TL, Okan Kocuk da 1 milyon TL'lik alacağından vazgeçti. Ayrıca iki oyuncu, Bursaspor'a para kazandırmak için serbest kalma bedelleri ile transfer olma kararı aldılar.

Ertuğrul Ersoy: 750 bin Euro.

Okan Kocuk: 450 bin Euro. (

DHA)

Bu sana son uyarim, milleti salak yerine koyma. Yine boyle bir mesaj yazdiginda emin ol bir daha yazamayacaksin nobet konusunda.
tranfer nöbeti açıyorsunuz saçma sapan twitter hesaplarının uydurmasyonlarına inanıyorsunuz ben gerçek bilgi paylasmak için foruma üye oldum paylaşma diyorsunuz sayfalar dolusu sevilladan mesa alınmıs diye haber paylasıyorsunuz bende diyorum ki sevilla basınına inat MESAYI almıycaz bu kadar iddialıyım. wanyamayı aldık demedim nabız yoklanmıs dedim zaten yazdıklarım yukarıda acık emre mor kiralık satın alma opsiyonlu dedim basına düştü zaten neyse siz bilirsiniz bir daha da paylasım yapmıycam hoşçakalın

Baskan nerde konusuyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu ali koç aziz’den bile tehlike adam. Aziz içindeki pisliği direkt söylüyordu içinde tutmuyordu. Bu sinsi, centilmenlik, fair play diyip gerçek yüzünü gizlemeye çalışıyor. once a fenerli always a fenerli sonuçta .

güle güle Fernandoooo

tranfer nöbeti açıyorsunuz saçma sapan twitter hesaplarının uydurmasyonlarına inanıyorsunuz ben gerçek bilgi paylasmak için foruma üye oldum paylaşma diyorsunuz sayfalar dolusu sevilladan mesa alınmıs diye haber paylasıyorsunuz bende diyorum ki sevilla basınına inat MESAYI almıycaz bu kadar iddialıyım. wanyamayı aldık demedim nabız yoklanmıs dedim zaten yazdıklarım yukarıda acık emre mor kiralık satın alma opsiyonlu dedim basına düştü zaten neyse siz bilirsiniz bir daha da paylasım yapmıycam hoşçakalın

Kardes, sende kaynagina Alper moderatora soyle sende duyumlar ver bize

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Seri Banega
Mor Feghouli Onyekuru
Babel​

giphy.gif

Aga sayfalar dolusu yorum yapıldığını görünce dur ula müdahale etmem lazim diyip superman lige mi soyundun :)) komiksin

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor un gelişiyle Feghouli yi 10 numaraya çeker mi hoca sizce ?

Belhanda 8 numara da oynuyor.

kaynağını yöneticilere bildir işte bu kadar basit yapman gereken. sonra kabul görülürse yazarsın

Mustafa Cengiz: "Galatasaray, halka açık şirketler içerisinde maddi açıdan en iyi olan kulüptür. Biz bir futbolcuyu almıyorsak, veremediğimizden değil vermediğimizdendir."

Elif Elmas sağlık kontrollerinden geçmek üzere İtalya'ya gidiyor. Fenerbahçe ve Napoli 15 milyon euro + bonuslar şeklinde anlaşmaya vardı. (Sport Mediaset)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt