Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten söyledim bantı kaldırdılar alper altun kim bilmiyorum hala efelik yapıyor bana
Sana kaynagi soran da benim arkadaslarin vasitasiyla ayni zamanda bani kaldiran da benim.

Sana isim vermelisin diyoruz sen veremem diyorsun, yok neymis arkadasim yonetimden birini taniyormus ona da soz vermisin. O mantikla herkes burada duyumculuk yapsin. Eger isim vermiyorsan burada efendice diger uyelerin takildigi gibi takilabilirsin dedim sonra yine anlamamazliktan gelip ayni sekilde devam ediyorsun. Sana 10 kere ayni seyi soracak degiliz, ya bizim istedigimiz gibi olur ya da gule gule..

Banega dahil olmak üzere tüm alternatifler üzerinde 24 saat çalışıyoruz. Fernando'ya talep var. Görüşmelerimiz sürüyor."

M .CENGIZ

Emre Mor biraz kıpırdasa ligde enteresan işler yapar, ayrıca agresif bir karakter, hoca onu sahada kendisi ile kavga etmekten çok takım için rakiple kavga eder düzeye çekerse muazzam katkı alırız

831443.jpg

Cengiz: "Emre Mor yetenekli bir oyuncu. Yetenek ve karakter çok önemlidir. Emre, yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz."

Cengiz: "Banega hakkında ben de bir şey bilmiyorum. Banega da kulübün de görüşü çok önemli. Taraftarımız emin olsun, bütün alternatiflere 7/24 çalışıyoruz. Fernando'ya talip var, onunla ilgili görüşmelerimiz sürüyor."

Cengiz: "Banega hakkında ben de bir şey bilmiyorum. Banega da kulübün de görüşü çok önemli. Taraftarımız emin olsun, bütün alternatiflere 7/24 çalışıyoruz. Fernando'ya talip var, onunla ilgili görüşmelerimiz sürüyor."

görüsme var gibi sanki

"Emre Mor yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapamıyorum. KAP'ı bekliyoruz."

cidden demismi bunu

Mustafa Cengiz: "Emre Mor yetenekli bir oyuncu. Yetenek ve karakter çok önemlidir. Emre, yurt dışında çok acılarla büyümüş bir kardeşimiz. Kendi yuvasına geldiğine inanıyoruz. Ben şu anda resmi bir açıklama yapmıyorum. KAP'ı bekliyoruz."

Bu ali koç aziz’den bile tehlike adam. Aziz içindeki pisliği direkt söylüyordu içinde tutmuyordu. Bu sinsi, centilmenlik, fair play diyip gerçek yüzünü gizlemeye çalışıyor. once a fenerli always a fenerli sonuçta .
Bu Ali Koç tam bir şımartılmış zengin çocuğu.

Tff seçimlerinde yıllar öncesi bu giriş salonunda bekler. Yanında yalakaları ağzına bakar ne diyecek diye....buraya kadar hadi ok....

Sonra bunun yanına garibim yaşlı bir beyefendi gelir sulanmaya ve elini öpmeye kalkışır.

Normal hop dayı ne yapıyorsun diyerek engeller bu davranışı demi....

Bu ohhh büyür öp ağının elini bakayım diyerek elini uzatır.

Bu kaç kuruşluk adam olduğu gösterir aslında az çok. Iğrenç parasıyla ve isminin verdiği gücü her yolu deneyecek kişilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt