Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihi hala niye almadigimizi anlamak mümkün değil zati. Takımda yerli os yok.
Dün selçukun sözleşme yenilenme haberini gördüğümden beri sinirliyim.Hiçbir şey vermeyeceği ayan beyan ortada olan bir adama o paraları saçacağına aynı parayı salihe ver en azından bir umut orta sahaya alternatif olur,kendine gelme şansı yakalardı.Neyse hala gelme şansı var belki akıl ederler.

Tarih 2003 yer Karamürsel Beyaz tişörtlu el şaklatan merihin menajeri cenk Melih yazıcı , ozaman babasının kasap dükkanında takiliyordu Eskişehir e gitti okumaya ve Eskişehir spora başvurdu İspanyolca öğrendi tercüman olarak işe başladı okulunu okudu daha sonra Tello ona benim menajerim ol dedi ve menajerlik hayatına başladı bugün karamurselli merih demiralın menajeri Juventus goturdu ben nerdemiyim soldaki yere bakan şimdi bir gemi inşa tersaneinde idari işler müdürüyüm ozamandan kaderime bakiyormusum
IMG_20190709_203717~2.webp

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fernandonun en büyük şansı sıçışa geçtiği pozisyonların gole dönüşmemesi

melo efsane bir topçudur mesela ama 3-4 kere sıçışı var maksimum, hepsi golle bitti braga schalke falan hatırladıklarım

Aynı şanssızlık marcaoda da var. Sıctı mi gol oluyor. Son adam olmasının da etkisi var tabi :D

"Transfer ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" - Mustafa Cengiz: "twitter'da yazıyor, biz de görüyoruz ara sıra. Oradan bakıp seçeceğiz." [TRT Spor]

basbaya dalga geçmiş başkan.bu acıklamadan ekmek cıkmaz de mi?yani banega,seri,naingolan vs

"Transfer ile ilgili bir açıklama yapacak mısınız?" - Mustafa Cengiz: "twitter'da yazıyor, biz de görüyoruz ara sıra. Oradan bakıp seçeceğiz." [TRT Spor]

basbaya dalga geçmiş başkan.bu acıklamadan ekmek cıkmaz de mi?yani banega,seri,naingolan vs
Mizah yapmış başkan.

İş yine Diagne'nin satılmasına bakıyor. O satılmadan yüksek bonservisli oyuncular açıklanmaz.
Luyindima'ya 5M zorunlu satın alma opsiyonlu dediler ama 3.5M + sezon sonu 1.5M olduğu ortaya çıktı.
Ozornwafor'u sayarsak 3.8M eksideyiz şu an. Bu rakamı muhtemelen Yunus'dan gelecek para ile karşılayacağız. Diagne'nin gitmeme ihtimalini de düşünüyorlardır elbet. O zaman da ilk yolcu Belhanda olur gibi...

Nerede yazıyor + 1,5m olduğu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız bu Ozonw. ne fizik varmış maşşallah. Bartali reis inş bıçak gibi bileyler hazırlar bu çocugu. Pek te istemiyorum açıkcası kiralanmasını bizde gelişsin alışsın takıma istiyorum.

Şu ismail kartal’ın açıklamalarını gördünüz mü ? Bu adamın 2 fener maçında yatmayacağının garantisi mi var. Bize olsa kıyamet kopmuştu, inş küme düşersiniz junior şikecilsr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt