- 16 Haziran 2010
- 204.572
- 156.818
- 6.838
Hasan Şaş yalanladi onu.naingolan kabul et şu teklfii kardeşim,nzonzi gibi puşt cıkma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hasan Şaş yalanladi onu.naingolan kabul et şu teklfii kardeşim,nzonzi gibi puşt cıkma
evet,italyanlar ise haber yapmaya devam ediyorHasan Şaş yalanladi onu.
Bizde oynayamaz bu sezon ,oynaması lazım o çocuğun. Konyaya stoper lazımsa verelim aykutun eline. İyi savunma bilgisi aşılıyor herif topçularınaYalnız bu Ozonw. ne fizik varmış maşşallah. Bartali reis inş bıçak gibi bileyler hazırlar bu çocugu. Pek te istemiyorum açıkcası kiralanmasını bizde gelişsin alışsın takıma istiyorum.
Eskişehir ortasahasıMehmet Özcan kim renktaşlarım ?
İsmail Kartal en fazla 6 hafta dayanır sonra şutlanirŞu ismail kartal’ın açıklamalarını gördünüz mü ? Bu adamın 2 fener maçında yatmayacağının garantisi mi var. Bize olsa kıyamet kopmuştu, inş küme düşersiniz junior şikecilsr
Emre Mor celtada net 2.4 m euro alıyormuş. Biz 1.2 verecekmişiz. 2 yıllık kira ce opsiyon olabilir
bein kaçarsa lokal şampiyonluğun önemi yarı yarıya azalır saran o parayı hayatta veremez
840k euro alıyor yıllık. celta'da en çok kazanan 2m ile AspasEmre Mor celtada net 2.4 m euro alıyormuş. Biz 1.2 verecekmişiz. 2 yıllık kira ce opsiyon olabilir
Gelmesini sırf fizik kalitesinin kötü olmasından dolayı hiç istemedim. Ama bu adam Bartali ile güç ve dayanıklılığını arttırırsa ligteki santraforlara ders verirmitroglu ligdeki en kaliteli forvet ama hoca şans vermedi