Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi benim yaş 40 oldu, gençler bilmez tahmin edemez o kokuyu

Fenerin sorunu oyuncu takim kalitesi degilki tamamen vizyonsuzluk ve zihniyet problemi Aziz yildirimin yonetiminde senelrce gorev yapmis adami getirip degisim beklediler maalesef hersey daha kotuye gidicek Ne zaman rakiplerden oyuncu kapmayi onemsemez hale gelip

Gercekten futboldan anlayan bir hoca ve yonetici bulurlarsa ozaman rakip olabiliriz tek dertleri sidik yaristirmak adam gibi scout bul futbolcu bul

Ali koc azizin silik bir kopyasi terranao yu comolli ile taklit etti vizyon dedi buyuk konustu sikinca ersunu getirdi aynisini aziz aykut icin yapti seneye devre arasi gelmeden klup batma noktasina gelir kadikoy yonetim istifa diye inler bu mesaj da burda kalsin

Istersin istersin :)) bu sefer de bekler gözüne çarpar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam ben beklerden memnunum ama Nagatomu geçen sene pek iyiy değildi son maçtaki Bjk maçı hariç. Alberto Moreno’yu alsaydık hayır demezdim. Mariano ise bence kalmalı. Ben bir sağ bekin böyle oyun kurduğunu daha görmedim. Yaşı umrumda değil. Yerine o ayarda adam bulamayız. Linnes’le dinlene dinlene oynasınlar.

trt spor troll novak haberini paylaştı :D

Hocam ben beklerden memnunum ama Nagatomu geçen sene pek iyiy değildi son maçtaki Bjk maçı hariç. Alberto Moreno’yu alsaydık hayır demezdim. Mariano ise bence kalmalı. Ben bir sağ bekin böyle oyun kurduğunu daha görmedim. Yaşı umrumda değil. Yerine o ayarda adam bulamayız. Linnes’le dinlene dinlene oynasınlar.

Mariano konusunda hocanın da karar vermekte çok zorlandığını tahmn ediyorum. Evet müthiş bir oyun kurucu ancak fiziksel özellikleri çok büyük düşüşteydi geçen sene. Umarım Bartali sayesinde fiziğini toparlar da gözlerimiz bek görmeye devam eder.

Trabzonspor'da flaş ayrılık! Novak, Schalke'ye transfer oluyor (Mynet)

Dream Team:

Muslera

Linnes Luyindama Marcao Nagatomo

Cuellar

Feghouli Banega Belhanda Babel

xxxxx

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arsenal mesutu satmak istiyomuş,skysport haberi içeriği de bi programda konusulan bi dedikodu.kulüpler arasında görüşme yok,fener kiralık istiyo ama mesutun ücretini ödeyemez demiş biri,fenerbahce alamaz diyo biri,diğeri de arsenal mesutu satmak istiyo vs

Nerde reyiz artık o eski ekmek kokusu. Bakkalın fırının önünden geçerdik nasıl güzel ham ekmek kokusu gelirdi. Şimdi bakkalda falan yok zaten de fırınlar da yavan acayip bişey kokuyor.
robotlastik artik insanlarda eski samimiyet yok maalesef. düzgün insan yok veya denk gelmiyor iste.

Abdelkader Keita’dan sonra ilk kez içerde taraftarı coşturacak rakibi çalım manyağı yapacak bir oyuncumuz var. Bu bile yeterli, yıldız ışığı var çocukta.
Ah ah ! apar topar yollamıştı Adnan Polat..Doyamamıştık Keita ya.Sonra Çöp Pino ve Barış Özbeklere kalmıştık.Hey gidi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt