Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben beklerden memnunum ama Nagatomu geçen sene pek iyiy değildi son maçtaki Bjk maçı hariç. Alberto Moreno’yu alsaydık hayır demezdim. Mariano ise bence kalmalı. Ben bir sağ bekin böyle oyun kurduğunu daha görmedim. Yaşı umrumda değil. Yerine o ayarda adam bulamayız. Linnes’le dinlene dinlene oynasınlar.Istersin istersin) bu sefer de bekler gözüne çarpar
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olsa da mor olurpurpledan adam olmaz

buyur?naber la funs
Hocam ben beklerden memnunum ama Nagatomu geçen sene pek iyiy değildi son maçtaki Bjk maçı hariç. Alberto Moreno’yu alsaydık hayır demezdim. Mariano ise bence kalmalı. Ben bir sağ bekin böyle oyun kurduğunu daha görmedim. Yaşı umrumda değil. Yerine o ayarda adam bulamayız. Linnes’le dinlene dinlene oynasınlar.
Malatya’lıları transferden daha çok heyecanlandırmıştır bu.Melburnedan malatyaya aktarmasiz ucuş mu ::??
Ünlü bir Türk menajerEkli dosyayı görüntüle 50602
Kim bu çakma Uğur Dündar be :red:
robotlastik artik insanlarda eski samimiyet yok maalesef. düzgün insan yok veya denk gelmiyor iste.Nerde reyiz artık o eski ekmek kokusu. Bakkalın fırının önünden geçerdik nasıl güzel ham ekmek kokusu gelirdi. Şimdi bakkalda falan yok zaten de fırınlar da yavan acayip bişey kokuyor.
dünün fetöcüleri bugünün yerli milli adamlari sayiliyor yersen..Mmelekette zamanında kim fetöyü yaladıysa şimdi diğerlerine fetöcü diye bok atmaya çalışıyor. Çok takmamak lazım.
Ah ah ! apar topar yollamıştı Adnan Polat..Doyamamıştık Keita ya.Sonra Çöp Pino ve Barış Özbeklere kalmıştık.Hey gidi günler.Abdelkader Keita’dan sonra ilk kez içerde taraftarı coşturacak rakibi çalım manyağı yapacak bir oyuncumuz var. Bu bile yeterli, yıldız ışığı var çocukta.