Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil oynatamazsin?
Forvet oynar, forvet arkasi oynar, göbekde oynar...
Sakatlik oldumu Jimmy oynar, Adem oynar...
Bol alternatifli kadrodan zarar gelmez, zaten hicbirine bonservis bedeli vermedik
Ben her zaman bir mevkide 4-5 kişinin olduğu kadrolardan nefret etmişimdir. Sonuçta yılın büyük bölümünde orada 1 kişi oynayacak. 2. kişinin bile forma şansı düşükken 4. adamın hiç işi yok. Benim felsefeme göre bir kadroda 3 kaleci, 4 stoper, 2 sol bek, 2 sağ bek. 2 6, 2 8, 2 10 numara, 2 sol, 2 sağ kanat. tek forvetse 3 çift forvetse 4 santrafor olmalı. Bunlardan fazlası boşa verilen paralar benim gözümde.

50617

Sen yoksan her şey eksik.

Fenerin rvp naniyi aldığı sezon gibi bir algı var, bizim taraftarlar çok yangın yapıyor sıfırdan 11 kurup şampiyon olmak kolay iş değil

Biz Tudor zamanı yaptık ve acayip iyi tuttu 2 sezon ekmeğini yedik. Şimdi takviye zamanı.

Fakat fb neredeyse son 5 yıldır hep sıfırdan 11 kurmaya çalışıyor özellikle geçen sene yapılan transferler falan... ama bir türlü tutturamıyorlar :asd:

Ben her zaman bir mevkide 4-5 kişinin olduğu kadrolardan nefret etmişimdir. Sonuçta yılın büyük bölümünde orada 1 kişi oynayacak. 2. kişinin bile forma şansı düşükken 4. adamın hiç işi yok. Benim felsefeme göre bir kadroda 3 kaleci, 4 stoper, 2 sol bek, 2 sağ bek. 2 6, 2 8, 2 10 numara, 2 sol, 2 sağ kanat. tek forvetse 3 çift forvetse 4 santrafor olmalı. Bunlardan fazlası boşa verilen paralar benim gözümde.
Fazla oyuncudan zarar gelmez maaşları düşük zaten çoğunun TL olarak

fener’in aldığı adamlar arasında eli yüzü düzgün katkı vereceği kesin olan kruse var. O da benim beğendiğim oyunculardan değil. Statik oynuyor son vuruşcu. Gol falan atacaktır ama oyuna ekstra bi katkısı olmaz. Moses desen koşmaktan başka bi halta yaramayan adam. Vedat kapalı kutu, büyük takımda oynamak kolay değil. Garry de fener’de kaybolur gider. ilk 4’e zor girer şu anki kadroları.

Onyekuru ve babelin beraber oynadigi bir sistem bulamadim. Ama onyekuru icin sartlar zorlaniyor.

Mus
Linnes
Luyi
Marcao
Naga
Belhanda
Feg
Babel
Donk

Onyekuru gelirse iki santrafor olmaz Onye ile Babel yedekler orayı.

İki orta saha alsak eder 12. Bir santrafor eder 13.

14. adam duruma göre Mariano, Ozon ya da Mitro olur.

muslera,linnes,luyindama,marcao,nagatomo,orta saha,banega,donk,belhanda,feghouli,babel,onyekuru,forvet,forvet

bana kalsa donk yerine yerli bi orta saha alır belhandayıda şutlarım ama yukardaki gibi olucak bence bu sezon

ozornwaforu kiralarız çünkü imzalar imzalamaz rizeye önermişiz adamı mitroda daha düne kadar gönderilmeye çalışılıyodu birini alır almaz şutlarız

Galatasaray'da geçen sezon 44 maçta 16 golle en çok gol atan oyuncu onyekuru

Sonra 40 maçta 13 golle feghouli geliyor

Diagne 17 maçta 11 gol atmış yarisi penaltı

Erenin 18 maçta 10 golü varmış

Bu tabloya göre onyekuruyu tekrar kiralamak mantıklı hareket olur
Onyekuru da beyin yok maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt