Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla oyuncudan zarar gelmez maaşları düşük zaten çoğunun TL olarak
Yok hocam seninle anlaşamayacağız biz bu konuda. :D Bence futbolcunun oynaması gerekiyor. Fazla oyuncu olacağına fazladan oyuncular diğer oyuncular kiraya verilsin bence ve adamlar oynasın başka takımlarda. Bir oyuncunun ligde koca sezonda 3 maça çıkması hoş değil.

Biz Tudor zamanı yaptık ve acayip iyi tuttu 2 sezon ekmeğini yedik. Şimdi takviye zamanı.

Fakat fb neredeyse son 5 yıldır hep sıfırdan 11 kurmaya çalışıyor özellikle geçen sene yapılan transferler falan... ama bir türlü tutturamıyorlar :asd:
Bizim yenileme yüksek bütçeli ve yüksek kaliteliydi, doğru zamanda yapmışız 40m bonservis harcadık onların öyle bir durumu yok şuan

Bir Fernando'nun bir Belhanda'nin maaşına 4 tane Türk oyuncu aldık Şener adem Jimmy Emre mor ve hala laf edenler var

Ben en cok sunu begendim:
———Seri——-
Feghouli Banega
Mor FORVET Henry

Feghouli milli takimdada sag ic gibi oyniyor zaten

Geçen sene her maç yedeklerden girecek adamlar belliydi. Selçuk+sinan+ sakatlanmadan önce sinan. Şimdi gayet eli yüzü düzgün adamlar var yedekte. Özellikle iç sahada geçen seneye göre daha iyi performansımız olur. 14g 3b bekliyorum min.

Onyekuru sırf büyük maç performansı için alınır gerisi boş laf

Bizim yenileme yüksek bütçeli ve yüksek kaliteliydi, doğru zamanda yapmışız 40m bonservis harcadık onların öyle bir durumu yok şuan

O bıyıklı sportif direktör amca zamanı büyük para harcadılar ama gittiler saçma sapan hoca getirdiler takıma.

Nani, RVP, Kjaer gibi baya iyi adamlar aldılar büyük paralar verdiler. 43 milyon euro harcamış bıyıklı amca.

Geçen sene bonservis olmasa da yıllık maaş olarak çok para verdiler oyunculara.

Kimse yalan söylemesin Ayew, Slimani falan o dönem bize gelse kimse sesini çıkarmazdı. Ben sevinirdim valla yalan yok.

Ama adamlarda nasıl bir cenabetlik varsa veya nasıl bir pis ortam varsa gelen sapıtıyor futbolu unutuyor resmen...

Son düzenleme:
Biz tek zorliyacak olan yabanci siniri yine
Mor sayesinde kulübede 2 yabanci hakkimiz olabilir
Hele birde Okay gelirse olay kökden halolmus olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt