- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
Onyekuru sol
Babel ilerde
Tamam.iste Mor yedek olur.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
442 mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru sol
Babel ilerde
Tamam.iste Mor yedek olur.
Yok hocam seninle anlaşamayacağız biz bu konuda.Fazla oyuncudan zarar gelmez maaşları düşük zaten çoğunun TL olarak
Abi adam ben arfadan daha rahat adam geçiyorUlan beynim döndü valla büyüledi beni ama tabi bu bir video.
Bu adam futbol oynamayı öğrenirse yer yerinden oynar.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim yenileme yüksek bütçeli ve yüksek kaliteliydi, doğru zamanda yapmışız 40m bonservis harcadık onların öyle bir durumu yok şuanBiz Tudor zamanı yaptık ve acayip iyi tuttu 2 sezon ekmeğini yedik. Şimdi takviye zamanı.
Fakat fb neredeyse son 5 yıldır hep sıfırdan 11 kurmaya çalışıyor özellikle geçen sene yapılan transferler falan... ama bir türlü tutturamıyorlar![]()
babel sagdada oynayabilir. pivot santrafor olabilir. o fizigi var. emre mora fazla guvenemeyiz. ne yapacagi belli degilOnyekuru ve babelin beraber oynadigi bir sistem bulamadim. Ama onyekuru icin sartlar zorlaniyor.
BokMuslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Mesa
Emre Feghouli Belhanda Babel
Mitroglou
Nasıl kadro ?
Müthis13. saniyede hocanın verdiği tepki yayına geliyor.
"Yürüüüü yürüüüüüüüüüü" diye sonra çocuk açılıyor zaten![]()
Evet yarın kap gelicekmiş.Emre mor kesin mi yeni girdim sürpriz oldu
kafalar iyi66 Numaralı Arda Turan da gelsin..
Ekli dosyayı görüntüle 50616
Bizim yenileme yüksek bütçeli ve yüksek kaliteliydi, doğru zamanda yapmışız 40m bonservis harcadık onların öyle bir durumu yok şuan
YEAPEmre mor kesin mi yeni girdim sürpriz oldu
Evet yarın kap gelicekmiş.