- 5 Eylül 2014
- 85.833
- 72.100
- 4.513
fenerin transfer şovunu izliyorumdondurma almak üzere yola koyulacağım
sen napıon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerin transfer şovunu izliyorumdondurma almak üzere yola koyulacağım
sen napıon
ezeli rakibimizin başarısı bizi mutlu ederfenerin transfer şovunu izliyorum
$$$$ ££££Gercekten cok guzel bi kiz. Su kurbagada ne gorduyse artik
Skysport haberini ben de bulamadim.bi haber var napoli bu kadar teklif edecek fener bu kadar istiyo diye.diger haber de football italia da ona da bi bakayım .ama menajer haberleri gibi duruyoson çıkan yusuf, elif falan haberleri hepsi yalan
Alper gitmez yanılmıyorsam 2.5 milyon euroya yakın para alıyor hayatta bırakmaz.
Cuellar-Mesa
Feghouli-Belhanda-Babel/Onyekuru
Bu ekibe fitim
Sen de şikayetçi olduysan Uzlaştırmaya gider. Bi aracı atarlar. Size olası sonuçları anlatır. Öpüşüp barışırsanız dosya açılmadan kapanır.Karşı kisinin bana hakareti var. Bende ufak bi göz altını actim sumsukla
Kâğıtta basit tıbbi yaralama diyor.
Devlete ise giricektim etkilermi sicili
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fener öder maaşın yarısınıAlper gitmez yanılmıyorsam 2.5 milyon euroya yakın para alıyor hayatta bırakmaz.
Kameni'nin lisansı bile yok antrenman bile yapmadan fenerden yıllık 2 milyon euro alıyor.
Bom boş bir yorum kusura bakma 4. İle 5. Arasında 16 puan, 6. İle 13. Arasında 6 puan fark ile bitti lig şu sıralama algısını bırakın... İlk 4e girme şansı yok fenerin 5.lik için Konya ve Alanya ile kapışırlar bu sezonfenerbahçenin ölüsü 6.oldu
fenerin büyüklüğünü tartışmayalım
bende fitimCuellar-Mesa
Feghouli-Belhanda-Babel/Onyekuru
Bu ekibe fitim
Cuellarin boyu kac ?Devre arası herkes yerin dibine sokarken bir kaç arkadaşla burda Marcao Luyindama birbirini tamamlayan doğru ikili demiştik şimdi de Cuellar-Mesa doğru ikili diyorum ben umarım yaparız bu ikiliyi
Kayseri başkanı Alper'e yıllık 1.25 ödeyeceğini sanıyorsan yanılıyorsunfener öder maaşın yarısını