- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
#HEDEF69 arkadaşlar duyum lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben neden biz almadik mi dedim? Avrupa'dan bir cok teklif varken Bologna'yi tercih etmesi tuhafAdam gelmek istemedi yusuf, buraya kac kere dicem.
tesadufen görmsem mensından haberım olmıycak yav gelmıyor mensınlar yıne
Ben neden biz almadik mi dedim? Avrupa'dan bir cok teklif varken Bologna'yi tercih etmesi tuhaf
Avrupa'dan bir çok teklif vardı da hangisi 5 milyon euro'dan fazlaydı sadece Bologna'nın ondanBen neden biz almadik mi dedim? Avrupa'dan bir cok teklif varken Bologna'yi tercih etmesi tuhaf
Yaw yorma beni bak isineevet oyle dedin gecen transfer nobetinde
Ama o kadar garip bi transfer ki. Kulüp transfer sezonunun başından beri +10 milyon istiyordu. Ne oldu da hem de Bologna gibi bi takıma böyle komik bir ücrete yolladılar çocuğu hayretler içerisindeyim. Fiorentina alır diye bekliyordumOlsen için 5M gibi bir bedel ödendiğine göre hangi pazara yönelmemiz gerektiği gayet açık.
#HEDEF69 arkadaşlar duyum lütfen
abi biz de dahil fiorentina da dahil bence hiç bir takım o çocuğa 5 milyon euro önermemiştir diye tahmin ediyorum o yüzden işte takımı 15 milyon da istesin nolacakAma o kadar garip bi transfer ki. Kulüp transfer sezonunun başından beri +10 milyon istiyordu. Ne oldu da hem de Bologna gibi bi takıma böyle komik bir ücrete yolladılar çocuğu hayretler içerisindeyim. Fiorentina alır diye bekliyordum
Yazmayacaktım ama dayanamadım.Senin kadar ... birini görmedim.Ya da kıskançlıktan geberen Fatih Terim gitse de şampiyon olabilsek diyen bir ...Yine kizanlar olacak ama bence Terim hangi mevkiye oyuncu lazim onu bile bilmiyor.Fernando satilacak falan,niye satiyorsun iyi oyuncunu.Öncelikle Belhandayi golcü arkasi oynatmaktan vaz gececeksin merkez orta saha oynatacaksin,yani Fernandonun yaninda yada az önünde Belhanda olacak,yani orta saha saglam.Orta Sola yada sol acik Babel aldin,Orta Sag yada Sag Acik Feghouli,bu Mevkiler de saglam.Sana saglam iki Golcü lazim,birde oynatmak istiyorsan Golcu arkasi ofansif Orta Saha lazim.Bunlar simdiye kadar nasil belirlenmez?Hasan Sas 2 ayimiz var diyor kafayi yemis resmen,ne dedigini bile bilmiyor.Ne zaman Transfer de gec kaldiysak Diagne gibi cöpler alindi.Ama ne hikmetse Terimciler bunlari görmezden geliyor.Selcuk falan sözlesme uzatiyoruz,yine Albayrak ayni seyleri söylüyor Bos Mükaveleye imza atti falan,bos mükaveleye imza atsa ne olur atmasa ne olur?Adam senelerdir bizden kazanacagini kaznadi zaten hemde ilk Sezonu haric hic birsey yapmayarak.Ama Terim yine önce Evlatlariyla ilgileniyor.Ünal Aysal dönemi Aysal Takimi kurdu,Takimin basinda kim olsa Takim Sampiyon olurdu zaten,ama Terim vardi Terim yapti oldu.Ondan sonra Tudor elindeki Paraya göre bence iyi Takim kurdu o Takim 2 kere Sampiyon oldu,Takimin basinda yine Terim vardi.Yani bu Sampiyonluklarda Takimlari Terim kurmadi.Simdi kendisi kuracak yada Takviyeler yapacak,ve Babel haric iyi Transfer yok.Sampiyonlugumuza ve Sampiyonlar Ligine katilcak olamamiza ragmen yok.Sikeciler aylardir Para dileniyor,ama Transferler yapiyorlar,aldiklari isimler de fena degil.UEFA falan umurlarinda degil,yada Ceza yemeyeceklerini biliyorlar,nasil basariyorlarsa bunlari,anlamiyorum cözemiyorum.Yönetimden Antrenör e sinifta kaliyoruz,insallah iyi Transferler yaparlarda beni yaniltirlar.Ama hic sanmiyorum
dur kardeşim ya yedek kalecimizin İsmail Çipe olduğunu hatırladıkça başım ağrıyor zatenÇok saçma bir durumdan bahsedecem
1 tane yerli yedek kaleci almak bu kadar mı zor? Yıllardır bizim neden yedek kalecimiz yok kardeşim?