Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay anası be... Çok net büyük bir topçu kaçırdık.

Ben oyuncunun tercihi falan olduğunu sanmıyorum bizimkiler 5 milyon teklif etmemişlerdir.

Scout ekibi aylarca izleyecek teknik heyet alalım raporu verecek gazetelere düşecek ama teklif yapmamış olacağız öyle mi? pek sanmıyorum Nurullah mantıklı değil. Chaves'ten gelen Marcao'ya 4m vermeyi göze alan kulüp hücum elemanına da 5m atardı.

A. Albayrak a kızıyoruz ama haksızlık yapıyoruz. Adam hayatını camiamıza adamış ve olduğu her dönem şampiyon olmuşuz. Yönetimimizden ve başkanımızdan ben memnunum. Tek ve en buyuk eksiğimiz H.Üstünel tarızında bir yönetici. Albayrağa kızmayalım adam elinden geleni yapıyor ve olmuyor demekki. Neden Haldun reis tarzında bir iş biririci sağlam bağlantıları olan bir yönetici uğraşmaz bu işlerle, ve bizzat Haldun reis niye kapattı kendini anlamış değilim.

Çok saçma bir durumdan bahsedecem

1 tane yerli yedek kaleci almak bu kadar mı zor? Yıllardır bizim neden yedek kalecimiz yok kardeşim?

Ismail Çipe var, ondan önce Carrasco vardı?

Çatacak yer mi arıyorsunuz ya siz.

Yok mu küçük bir yeğeniniz felan, az çıkın şu forumdan temiz hava alın. Şaşırmışsınız ya.

Banane lan fenerin transferlerinden. Ha adamlardan bir bok olacagi da yok zaten bunu senelerdir görüyoruz. Su eziklerin transfer haberlerini konusanlar bir süre konudan atilmasini rica ediyorum bir daha Apo caps filan paylasmam bak ha

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

o ne ya forum değil kreşe dönmüş sanki buralar kindergarden da eğlenen ergen kuşlar fenerliler doluşmuş

Gurrpegi ye gore

1-2 hafta sabiredin demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt