Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'e giden futbolcunun futbol hayatı bitiyor resmen. Artık o kadar büyük diyecem ki Messi, Ronaldo, Mbappe, Neymar felan Fenerbahçe'ye gelse 2 yıla kalmaz jübilesini yaparlardı. Ben genç potansiyelli yıldız adayı futbolcu olsaydım Fener'e gideceğime Göztepe'ye Kayseri'ye felan giderdim daha iyi.
Portekiz 3.ligi bile daha iyi oraya gidenler var.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız hoca ikna olmamıs emre konusunda diye duydum. bjkye transfer olma ihtimali yüksek

20/21 sezonu itibariyle talimatı değiştirip yabancı sınırını azaltacaklar zaten, ayan beyan ortada. Vedat falan yerli sayılacak. Bu yerli atağını da o sebeple yapıyorlar. Her türlü organizasyonu yapsınlar. Takımın başında Fatih Terim oldukça benim kafam rahat.
Yalniz şöyle bi durum var yaşanmişlik ta var ahmet calikla selcukla vs vs bunlarla maca cikinca Fatih terimde delirmekten başka bişey yapamiyor

Bu takımın ölüsü fb kadar bok sıçar. En iyi dönemlerin de bile yokluk içinde şampiyonluk olduk.

Şu herifi kafalicak bi aklını çelecek bi kahraman lazım

En çok kullandığı sosyal medya twitter. 2 gündür twitter adresini forumda paylaşıyorum. Yazın Come to Galatasaray diye. Baktım bir Allah'ın kulu yazmıyor. Bu adamın tahtası eksik. Aklıyla değil hissiyle hareket ediyor. Bakarsın sosyal medya ile çeleriz aklını.

Emre Mor hakkinda:

Emre mor eger gelirse, saf yetenek olarak ligin cok ustunde bir yetenek bu tartisilmaz birsey. Inanilmaz patlayi gucu var, ve cok hizli drippling yapabilen birisi.

AMA bunlari yapabilmesi icin, kafasina komple futbolu vermesi lazim. Bunu yaparsa, Terimin elinde cok degerli kanat oyuncusu olabilir.

Hersey kendine bagli, cunku bu son sansi bu sansa da teperse 2 sene sonra danimarka vasat takimlarinda oynar ve futbol hayati biter.

Emre mor istanbula gelmiş bizim için . Jimmy, şener ve emre ile yerli kalitesi iyi oldu . Selçuk ve emre akbaba da gelirse yabancı sınırı diye ağlayan olmaz

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mor'un yetenegi tartistilmaz ama disiplin 0. Muhtemelen kiraliktir. Eger transferi gerceklesirse son sansi, ya Fatih hoca'yi dinleyip kendine ceki duzen verip kendini gelistirecek ve takim oyununu ogrenecek, ya da her sezon performans ve kariyer olarak geriye gidecek.

Emre Mor kişisel yaşantısının yanında takım oyununu oynamasını öğrenmesi lazım.

Zaten gittiği yerlerde tutunamamasının en büyük nedeni özel yaşantısı değil takım oyununu becerememesi veya bunu geliştirememesi.

En çok kullandığı sosyal medya twitter. 2 gündür twitter adresini forumda paylaşıyorum. Yazın Come to Galatasaray diye. Baktım bir Allah'ın kulu yazmıyor. Bu adamın tahtası eksik. Aklıyla değil hissiyle hareket ediyor. Bakarsın sosyal medya ile çeleriz aklını.
Hasan Şaş yalanlayınca milletin şevki kırıldı.

Gerçi birazdan futbol arena yalanlar emreyi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre Mor'u rehabilite edecek bir mentör lazım bence. adam kendisini futbola adamadan düzeleceğine inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt