Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.387
- 24.478
- 3.093
Ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Portekiz 3.ligi bile daha iyi oraya gidenler var.Fener'e giden futbolcunun futbol hayatı bitiyor resmen. Artık o kadar büyük diyecem ki Messi, Ronaldo, Mbappe, Neymar felan Fenerbahçe'ye gelse 2 yıla kalmaz jübilesini yaparlardı. Ben genç potansiyelli yıldız adayı futbolcu olsaydım Fener'e gideceğime Göztepe'ye Kayseri'ye felan giderdim daha iyi.
Yalniz şöyle bi durum var yaşanmişlik ta var ahmet calikla selcukla vs vs bunlarla maca cikinca Fatih terimde delirmekten başka bişey yapamiyor20/21 sezonu itibariyle talimatı değiştirip yabancı sınırını azaltacaklar zaten, ayan beyan ortada. Vedat falan yerli sayılacak. Bu yerli atağını da o sebeple yapıyorlar. Her türlü organizasyonu yapsınlar. Takımın başında Fatih Terim oldukça benim kafam rahat.
Şu herifi kafalicak bi aklını çelecek bi kahraman lazım
O konuda en iyi hocamız bilir onu en yakın hocamız tanıyor.Yalnız hoca ikna olmamıs emre konusunda diye duydum. bjkye transfer olma ihtimali yüksek
bu yil serbest, gelecek yildan itibaren sinirlama baslayacak. 2-3 seneye 5-6 yabanciya iner.Bu sene için tek sevindirici şey Milli Takım,Merih,Ozan sayesinde yabancı kuralının değişmeyecek olmasıdır
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herkes biz mi milletin malı kıymetli.
En çok kullandığı sosyal medya twitter. 2 gündür twitter adresini forumda paylaşıyorum. Yazın Come to Galatasaray diye. Baktım bir Allah'ın kulu yazmıyor. Bu adamın tahtası eksik. Aklıyla değil hissiyle hareket ediyor. Bakarsın sosyal medya ile çeleriz aklını.
Hasan Şaş yalanlayınca milletin şevki kırıldı.En çok kullandığı sosyal medya twitter. 2 gündür twitter adresini forumda paylaşıyorum. Yazın Come to Galatasaray diye. Baktım bir Allah'ın kulu yazmıyor. Bu adamın tahtası eksik. Aklıyla değil hissiyle hareket ediyor. Bakarsın sosyal medya ile çeleriz aklını.