- 5 Eylül 2014
- 85.849
- 72.135
- 4.513
konyada ne yapamKank arada gidiyordum eskiden burhan felek’e. İyi oluyor tavsiye ederim
istanbulda olsam
futbol tribünü değil diğer tribünleri kovalardım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konyada ne yapamKank arada gidiyordum eskiden burhan felek’e. İyi oluyor tavsiye ederim
Emre Mor bıraktı onuMuzzi'den ses yok mu?
Emre Mor'un menajeri oydu galiba.
Bir neden avukatı ile gelmiş bu kırık benim bildiğim menajer ile gelinir transfer görüşmesine.
menajeri değil artık muzziMuzzi'den ses yok mu?
Bir neden avukatı ile gelmiş bu kırık benim bildiğim menajer ile gelinir transfer görüşmesine.
adettendir
Muzzi'den ses yok mu?
la ne işin var yürü git bir kaç troll zaman geçirecek diye asabını bozmaya değmez,ha kaynağın ne kadar sağlam onuda bilemeyiz deben kim miyim size haber vermek için yeni üye olan kaynağı sağlam biriyim diyeyim![]()
Selam renktas, sen buranin adetlerini nerden biliyorsun 3 gunluk uyesin? Onceki hesabin hangisiydi?
fatih hocam nesteri vurmus kimseye spoiler izni yok, ardARDA bombalari patlatiyoruz beylerrrrrHasan Şaş acelemiz yok dedi![]()
atmayan fenerli ve 1 ay myc ona göre italyanım
işte kapitalizm bencillik ve cimriliktir.:red: :red:
emre mor için yusuf erdoğan bekletildi su anda da vazgecildi duyduguma gore yusuf erdoğanla kasımpasa ilgileniyor .kanatlara bir de onyekuruyu tekrar kiralamak için ugrasıyoruz onyekuruda bizi istiyor evertona baskı yapıyoruz kiralamak için olacak insallah yalnız kiralama ücreti gecen seneye göre yuksek olacak.
adettendir
emre mor için yusuf erdoğan bekletildi su anda da vazgecildi duyduguma gore yusuf erdoğanla kasımpasa ilgileniyor .kanatlara bir de onyekuruyu tekrar kiralamak için ugrasıyoruz onyekuruda bizi istiyor evertona baskı yapıyoruz kiralamak için olacak insallah yalnız kiralama ücreti gecen seneye göre yuksek olacak.