Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca bence satılmasını istedigi isimleri coktan vermistir yönetime ama bizim beceriksizler satamıyor

emre mor cepte zaten basına da cıktı. onyekuru için uğrasıyoruz kıralık sözleşmesi yalnız yuksek olacak gecen seneye göre onyekuruda insallah olur. ispanya basınında cıkan mesa alıcaz haberi yalan fernonda takası olarak önerildi biz istemedik. basında cıkan seri haberi dogru kiralık için teklif yaptık. ayrıca tottenhamlı kenyalı önliberao wanyama için kiralık olarak nabiz yokladık olur olmaz bilemem. banega görüşmeleri dogru bagenayla anlaştık sevilla vermek istemiyor ugrasıyoruz biir kahve içeyim gelicem daha var bilgi
hiç bilmediğimiz bilgiler için sağol renkdaş

Rizeden Sonra bie de kayseri kucağına alsın bu saksağanları ..
Deniz Türüç e bayılsınlar milyon euroları

Birader yıllardır bu forumdayım kimin kim olduğunu iyi biliyorum.Konuşma tarzından bile yakalarım

Feyk üyeliksin işte uzatma milleti enayi yerine koyma..

Yıllardır bu forumdasın da bi bok anladığın yokmuş. 30 yaşındayım kendimi bildim bileli gslıyım. ilk izlediğim maç hagi’nin trabzon’a firikikten gol attığı maç. Defalarca deplasman yaptım, defalarca arena’da maç izledim. Hamburg maçında baros’un golünden sonra sevinçten yeni açık’ta gözlüğü düşürdüm ondan sonra lense geçtim. Bak bu bilgileri de kimseye vermem kıymet bil

popstar abidin'den boşuna dinleyen kızlar acil dm ,iyi akşamlar

19.05 kap gelmezse bugün bir şey olmaz

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Kocuk denen arkadaş yedeğe gelmeli. Ertuğrul Ersoyun Lecceye transfer olayı vardı ne oldu ki ? Eğer o iş yattıysa kesin yedek Türk stoper olarak gelir. Şişko Ahmet gider çünkü

Emre mor konusunda şöyleyecek tek şey var bize gelirse aslında.....

Bir resim herşeyi anlatır bazen
tapatalk_1562686630564.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt