Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çekmek istiyor bizimkiler bunu anladım vizyonunuza tüküreyim bu Türk insanı neden bu kadar vizyonsuz arkadaş. 5 sene şampiyon olmayalım kulübüne altyapıya yatırım yapalım ondan sonra 10 yıl üst üste şampiyon oluruz. Sabırsız herifler. Çok mu zor Ajax’ı örnek almak??

Mor gelmiş bari el atmışken büyük efsane adamların adamı kralardayıda alın başkan

Bakalım sözleşmesi nasıl olacak,performansa dayalı bir sözleşme değilse ve yıllık ücreti makul değilse çok ağır küfürlük olur.

D_DCEvFWwAA0XuQ

Son 10 yılda 2011-2012 sezonu hariç bir sezon BOYUNCA takımdan zevk aldığım bir sezon hatırlamıyorum, diğer sezonlarda bir elin parmağını geçmez seyir zevki olarak. Hep saçma sapan oyuncu tercihleri yüzünden.

@burhancanterzii
·
52d

Arkadaşlar son aldığım istihbarat, bir istişare olsa da Fatih Terim yeni sezon yapılanmasında Arda Turan’ı kadroda düşünmüyor. Ayrıca Arda’nın fiziksel durumu şu an tempolu bir sezonda uzun maç maratonunu kaldıracak seviyede değil.

emre mor kesin bizde bu aciklamadan sonra su anki durum bu gibi

muslera
mariano---luyindama---marcao---nagatomo
fernando---donk---belhanda
feghouli---babel---emre mor

4-3-3

Emre Mor'un garanti ücreti 840 bin euro seviyesinde diye bir sey gördüm. Bizimkiler o hiyara 1 milyon euro verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt